Lily Lolo podlaga z odtenkom Warm Honey, 10 g
Lily Lolo podlaga z odtenkom Warm Honey, 10 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Lily Lolo podlaga z odtenkom Warm Honey, 10 g

Proizvajalec: Lily Lolo
Podlaga je primerna za srednje temno polt s toplimi odtenki ali podtoni breskve barve.
Cena: 19,50 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Uporaba

Najboljši rezultat dosežete, če podlago nanašate s kabuki čopičem ali z gobico po naslednjih korakih:

Korak 1

Na obraz nanesite dnevno kremo, ki jo uporabljate in počakajte nekaj minut, da se dobro vpije v kožo.

Korak 2

Posodico rahlo stresite tako, da manjša količina podlage pade na vrh pokrovčka. Čopič pomočite v mineralno podlago iz vseh strani, narahlo premešajte in ga nato otresite. Najbolje je, da s trdim delom čopiča potrkate po robu posodice, da se prah enakomerno porazdeli po ščetinah čopiča, odvečna podlaga pa pade nazaj v posodico.

Korak 3

Podlago začnite nanašati po liniji čeljusti delu in s krožnimi gibi nadaljujte preko obraza. Nanašajte v slojih, dokler ne dosežete željenega videza.

Barvni nasveti

Pomembno je, da najdete pravi odtenek podlage za vašo polt. Svojo kožo poglejte pri dnevni svetlobi ter preverite ali imate rožnate ali rumene odtenke in potem izberite podlago, ki se ujema z vašimi podtoni. Pomagate si lahko tudi tako, da pogledate vene na zapestju. Če so vene modre, potem imate najverjetneje hladne podtone, z rožnatimi odtenki, kadar so vene zelene pa uporabite tople podtone, z rumenimi odtenki. Zapomnite si, da morate primerjati podlago s tenom vaše kože vedno na liniji čeljusti in ne na zapestju, ker sta lahko različnih odtenkov. Če izgledate po nanosu podlage preveč pepelnato, potem je podlaga presvetla za vas, če izgledate oranžno (četudi čisto malo), je podlaga pretemna. Mineralna ličila se odlično mešajo med seboj, tako da lahko prilagodite odtenek tenu vaše kože in zmešate več različnih odtenkov med seboj.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Vsakodnevni pripomočki

Vsakodnevni pripomočki
Pripomočki služijo izključno za nadomestitev izgubljenih in omejenih funkcij. Pripomočki morajo omogočiti samostojnost in varnost, izbrani morajo biti osebno za vsakega bolnika (glede na njegove potrebe) in služiti za namensko uporabo. Če je treba, k pravilni uporabi pripomočkov sodijo tudi priporočila za prilagoditev stanovanja. Pri tem je treba paziti na varnost iri funkcionalnost.

Med posebno kritična področja sodita stranišče in kopalnica. Nadaljnji kriteriji, ki jim delovni terapevti posvečajo pozornost, so: dovolj prostora, prava višina postelje, sedežnega pohištva in delovnih površin, dosegljivost predmetov vsakdanje rabe. Prav tako dosegljivi in brezpogojno uporabni morajo biti sistem za klic v sili in komunikacijska sredstva. Glede na vrsto invalidnosti je priporočljiva tudi prilagoditev delovnega prostora.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.