Liniderm emulzija - 100 ali 480 mL

LINIDERM je hipoalergena emulzija olivnega olja in apnene vode s stabilizirano sestavo, pripravljeno na podlagi francoske farmakopeje.
1914 1914

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

LINIDERM je hipoalergena emulzija olivnega olja in apnene vode s stabilizirano sestavo, pripravljeno na podlagi francoske farmakopeje.

Izdelek je posebej nežno formulirana kombinacija iz emulzije olivnega olja v kombinaciji z apneno vodo. 

Izdelek s pridom uporabite predvsem v primeru prvih znakov morebine rdečice, atopičnega dermatitisa, ob vidnih znakih draženja otroške kože. 

Emulzijska mešanica je še posebej primerna ob menjavi plenic in za nego pleničnega področja. V pleničnem predelu je pogosto težava prekomerna iritacija površine kože na račun izločkov, ki lahko kožo prekomerno iritirajo. 

Zahvaljujoč formuli brez konzervansov omejuje nevarnost alergij in je primerna za katero koli vrsto povrhnjice, tudi za najbolj občutljivo.

Za koga je emulzija primerna

Primerna je za vse tipe kože, še posebej za najbolj občutljivo, Gilbert Liniderm liniment priporočamo za čiščenje predelov otroške ritke.

Ob prvem čiščenju tako eliminira bakterije, ki lahko dražijo dojenčkovo krhko kožo. Neškodljivo in brez vonja, ščiti plenično področje, ki je vsakodnevno izpostavljeno mikrobom.

Inovativnost ter nećžnost emulzije, higiena, obramba so trije razlogi za to izbiro tega revolucionarnega izdelka.

Namen uporabe emulzije

• nega kože ob menjavi plenic.
• krepitev zaščitne plasti kože (kožne bariere),
• preprečevanje pleničnega izpuščaja

Način uporabe Liniderm emulzije

Pred vsakršno uporabo Liniderm emulzijo dodobra pretresite, da se sestavine dobro homogenizirajo ter da je nanos kozmetičnega izdelka enakomeren. 

Predel kože zadnjice otroka očistite s to emulzijo in sicer do 6 krat dnevno. Izdelek lahko nanesete na plenično področje s pomočjo kozmetične ali otroške vate. 

Sestava Liniderm emulzije

Olivno olje, apnena voda, naravni stabilizatorji

Olivno olje krepi zaščitno plast kože
Apnena voda ohranja naraven pH kože

Ne vsebuje: aluminijevih soli, parabenov, konzervansov, dišav, palmovega olja, parafinskega olja, silikona, barvil, mineralnega olja. 

Liniderm emulzija je medicinski pripomoček IIa tipa s potrjeno učinkovitostjo. 

Primeren je tudi za nedonošenčke, ki so se rodili največ 1 mesec pred predvidenim rokom. 

Liniment je komplementaren čistilni izdelek - splošno

Ker linimentov ni treba izpirati, vas utegne zamikati, da za čiščenje kože vašega otroka ne uporabite ničesar drugega. Kljub temu da je liniment koristen izdelek za odstranjevanje umazanije, je potrebno vedeti, da ni nujno, da le-ta odstrani vse bakterije. Svetujemo, da liniment uporabljate kot inovativno in dopolnilno čistilno sredstvo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

 Vedno so starši tisti, ki morajo narediti prvi korak.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Gorkič Dr. Gorkič
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov