LipoLife Omega 3 liposomi, 150 mL

<p>LipoLife liposomska Omega 3 je prehransko dopolnilo v obliki liposomov in je posebna oblika bolje absorbtivnih omega ma&scaron;čobnih kislin, ki v na&scaron;em člove&scaron;kem organizmu opravljajo &scaron;tevilne pomembne funkcije.</p>

LipoLife liposomska Omega 3 je prehransko dopolnilo v obliki liposomov in je posebna oblika bolje absorbtivnih omega maščobnih kislin, ki v našem človeškem organizmu opravljajo številne pomembne funkcije.

535206 29705

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

LipoLife liposomska Omega 3 je prehransko dopolnilo v obliki liposomov in je posebna oblika bolje absorbtivnih omega maščobnih kislin, ki v našem človeškem organizmu opravljajo številne pomembne funkcije.

V izdelku niso prisotne sojine beljakovine, zato prehransko dopolnilo ne povzroča alergijske reakcije ali preobčutljivosti.

LipoLife liposomska Omega 3 predstavlja prehransko dopolnilo, ki:

- ima visoko biološko uporabnost, sprejemljivost

- ima izboljšano stopnjo absorbtivnosti

- sodeluje in pripomore k izboljšani funkciji krvnega obtoka, srca (DHA in EPK kisline)

- omogoča direkten dostavni sistem za celice (prehransko dopolnilo se ne metabolizira)

LipoLife liposomska Omega 3 je prepoznan kot odličen, visoko absorbtiven proizvod. Številne prednosti omega 3 maščobnih kislin so dobro uveljavljene in poznane, tako izkoriščamo njihov preventivni vpliv na nastanek krvnih strdkov, saj zmanjšujejo agregacijo trombocitov. Prav tako imajo omega maščobe pomemben vpliv na srce ter krvožilni sistem.

Prednost liposomskega prehranskega dopolnila je tudi ta, da dodatek ne vsebuje olja rib (ribe se namreč prehranjujejo z algami, in od tod izvirajo omega maščobe) pač pa postopek izdelave liposomske tekočine temelji na direktni ekstrakciji omega maščob iz alg.

Odmerjanje prehranskega dopolnila LipoLife Omega 3 liposomi

Pred uporabo prehransko dopolnilo dodobra premešajte, da se vse komponente shomogenizirajo. Odmerite do eno merilno pipeto, ki je priložena oziroma priredite odmerjanje prehranskega dodatka po navodilih osebnega zdravnika.

Liposomsko tekočino lahko zmešate z vodo ali sadnim sokom ter spijete.

Dnevni odmerek (5 mL) LipoLife liposomska Omega 3 vsebuje

315 mg omega maščobnih kislin, od tega pa:

210 mg DHA kisline

105 mg EPK kisline

Po odprtju shranjujte v hladilniku in porabite v 2 mesecih. Pred uporabo prehranskega dopolnila se lahko vedno posvetujete tudi z zdravstvenim delavcem.

150 mL pakiranje izdelka je primerno za 30 5 mL odmerkov prehranskega dopolnila.

Ostale sestavine proizvoda LipoLife

lecitin, voda, vitamin E (antioksidant), kalijev sorbat

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LipoLife LipoLife
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja