LipoLife Q10 koencim liposomi, 250 mL

LipoLife Q10 koencim liposomi je prehransko dopolnilo v obliki liposomov in je posebna oblika visoko absorbtivnega Q10 koencima, ki v našem človeškem organizmu opravlja številne funkcije. LipoLife Q10 koencim liposomi je prehransko dopolnilo v obliki liposomov in je posebna oblika visoko absorbtivnega Q10 koencima, ki v našem človeškem organizmu opravlja številne funkcije.
545562 29702

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Darja **** 3. 04. 2021 12:23
Zaradi popolnega burn outa mi je terapevtka priporočala jemanje koencima Q10, da bi pridobila vsaj m... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

LipoLife Q10 koencim liposomi je prehransko dopolnilo v obliki liposomov in je posebna oblika visoko absorbtivnega Q10 koencima, ki v našem človeškem organizmu opravlja številne funkcije.

Q10 koencim je prehransko dopolnilo prisotno v obliki visoko absorbtivnih liposomskih delcev, ki so prilagojeni za visoko biološko razpoložljivost. Q10 koencim je izrednega pomena predvsem pri procesu nastajanja energije, njene proizvodnje, sodeluje v procesu varovanja organizma pred prostimi radikali. Vloga koencima Q10 je zelo pestra in mnogotera - res pa je, da se s časoma količina tega koencima zmanjšuje.

Odmerjanje prehranskega dopolnila LipoLife Q10 koencima

Pred uporabo prehransko dopolnilo dodobra premešajte, da se vse komponente shomogenizirajo. Odmerite polovičko do 1 male žličke oziroma priredite odmerjanje prehranskega dodatka po navodilih osebnega zdranvika.

Liposomsko tekočino lahko zmešate z vodo ali sadnim sokom ter spijete.

Q10 koencim ni vitamin, kot jo nekateri napačno označujejo pač pa koencim ali naravna snov, ki je del vsake žive živalske/človeške celice.

Dnevni odmerek (5 mL) LipoLife Q10 koencima vsebuje

200 mg koencima Q10

450 mg fosfatidil holina

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LipoLife LipoLife
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja