x
Vse kategorije
Liverin forte, 60 ali 240 tablet
Liverin forte, 60 ali 240 tablet
Oceni izdelek in zasluži
4.7 14

Liverin forte, 60 ali 240 tablet

Proizvajalec: Pharma life
Prehransko dopolnilo z rastlinskimi izvlečki pegastega badlja, golostebelnega sladkega korena in kosmulje.
Cena: 55,10 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo
Mesto delovanjajetra
Namenrazstrupitev, razstrupljanje
Vsebujepegasti badelj, silimarin

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Tomaž*** | 21. 10. 2014 02:00
/
Super izdelek za detoks terapijo!
klavdija*** | 25. 10. 2016 02:00
/
ta izdelek ne morem še oceniti,ker ga nisem kupila zame
Mičo*** | 13. 08. 2018 18:56
Perfekten izdelek
Izdelek je kakor nalašč za vse, ki imajo zjwbčkana jetra, denimo od allohola, od zdravil, razvad vseh vrst - tudi premastne prehrane...
Marija*** | 15. 08. 2018 10:30
Izdelek za detox
Liverin forte uporabljam sama v času, ko delam redno detox kuro, počutje po kuri ke vedno fenomenalno. Jemljem liverin forte v kombinaciji z zeolitom... potrebno je vedeti, da je nujno le veliko piti
Florjana*** | 22. 08. 2018 17:50
Dobra ocena
Super izdelek- priporočam
Tomaž*** | 12. 10. 2018 23:52
Uporabim izdelek 1 krat letno
Izdelek uporabljam za detoksofikacijsko kuro
Slavko*** | 2. 04. 2019 21:03
Super
Sem zelo zadovoljen priporočam prijateljem in znancem, ko bo zmanjkalo bom naročil več
Nataša*** | 18. 04. 2019 22:32
Liverin forte
Zelo priporočam uporabo prehranskega dopolnila Liverin forte. Meni jih je priporočila osebna zdravnica, ker uživam kar nekaj zdravil, pa tudi prehranjujem se dostikrat nezdravo. Priporočam redno  trimesečno kuro, ker jemanje dan ali dva ne bo pomagalo. Redno jemanje treh kapsul dnevno in stanje se bistveno izboljša. Seveda pa je priporočljivo tudi prehrano spremeniti, za kar je zelo uporabna brošura, ki se dobi zraven v kompletu 3+1. Moja jetra so hvaležna. Priporočila sem ga tudi partnerju in staršem.

Opis

1. Liverin forte, 60 tablet

Prehransko dopolnilo Liverin forte vsebuje rastlinske izvlečke pegastega badlja, golostebelnega sladkega korena in kosmulje ter vitamine B skupine in vitamin E.

Sestava

golostebelni sladki koren (Glycyrhiza glabra) suhi izvleček (43,75%), kalcijev fosfat, pegasti badelj (Silybum marianum) suhi izvleček (16,87%), filant (Phyllanthus amarus) suhi izvleček (12,50%), hidroksipropilmetilceluloza, silicijev dioksid, magnezijev stearat, vit. E, vit. B5, vit. PP, vit. B6, vit. B2, vit. B1, vit. B8, vit. B9, vit. B12.

suhi izvlečki za 3 tablete (RDA)
golostebelni sladki koren 1050 mg
pegasti badelj 405 mg
filant 300 mg
vitamini
vitamin E 10 mg (100%)
vitamin B5 4,8 mg (80%)
vitamin PP 18 mg (100%)
vitamin B6 1,8 mg (90%)
vitamin B2 1,5 mg (94%)
vitamin B1 1,2 mg (86%)
vitamin B8 0,15 mg (100%)
vitamin B9 0,15 mg (75%)
vitamin B12 0,9 ug (90%)

RDA = priporočljiva dnevna količina

Navodila za uporabo

3 tablete na dan s kozarcem vode pred glavnimi obroki

2. Liverin, 240 tablet (4x60 tablet)

Liverin forte je sedaj na voljo še v ugodnejšem pakiranju. Da bi bili še bolj dostopni za vse vas smo prilagodili pakiranje in tako dosegli najnižjo ceno Liverin Forte tablet za regeneracijo organizma.

Opozorilo:
količina Liverin Promo pakiranj je omejeno, zato pohitite.


Prehransko dopolnilo Liverin forte vsebuje rastlinske izvlečke pegastega badlja, golostebelnega sladkega korena in kosmulje ter vitamine B skupine in vitamin E.

Navodila za uporabo Liverin forte prehranskega dopolnila

3 tablete na dan s kozarcem vode pred glavnimi obroki.

Liverin forte je prehransko dopolnilo, ki vsebuje predvsem izvleček pegastega badlja, vsebuje pa tudi sestavine kot so B kompleks, E vitamin, ekstrakt indijske kosmulje ter tudi ekstrakt golostebelnega korena.

Vse komponente ki so naštete delujejo med sabo sinergistično ob enem pa tudi hepatoprotektivno. Hepatoprotektivno deluje predvsem sestavina pegastega badlja, ki jo imenujemo silimarin in je ena izmed glavnih sestavin rastline, ki ji pravimo pegasti badelj. Rastlina pegasti badelj je poznana po sestavinah, ki sodelujejo pri zaščiti jetrnega sistema, predvsem celic jeter pod imenom hepatociti. (On hold Botanicals)

Sestavine prehranskega dopolnila liverin forte

Sestavine so narejene iz kvalitetnih vhodnih komponent.

Izvleček golostebelnega sladkega korena - vsebuje enega zelo znanih saponinov pod imenom glicirizin.

Izvleček indijske kosmulje - ima zelo pomembne fiziološke učinke predvsem na ravni lipidov sami krvi v mislih imamo predvsem holesterol in trigliceride obenem pa omogoča tudi uravnavanje delovanja samega prebavnega trakta. (On hold Botanicals)

Vitamin B2 ima vlogo pri presnovi železa, pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom in pri ohranjanju normalnih rdečih krvničk.

B6 vitamin ima pomembno vlogo pri funkciji imunskega sistema v organizmu.

E vitamin - je dodatek, ki je pogosta sestavina številnih prehranskih dopolnil. Spada v skupino lipidotopnih vitaminov, zato se akumulira predvsem v maščobnem tkivu.

Njegovo nadomeščanje je nujno, saj deluje kot dober antioksidant. Antioksidanti imajo pomembno vlogo, saj v primeru prekomernega napada radikalov na celice le-te efektivno zaščiti. Radikali v organizmu izvajajo predvsem destrukcijo celičnih membran, posledično pa deaktivirajo samo celico ter jo uničijo.

Celica brez celične membrane tako ne more opralvljati več svoje pogavitne vloge, zato posledično odmre.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Kako se znajti v množici prehrambenih izdelkov

Biološka vrednost beljakovin
Živila živalskega izvora imajo z vidika kakovosti beljakovin za človeka večjo vrednost kot večina živil rastlinskega izvora. Kokošje jajce, najpomembnejši vir beljakovin, ima lOD-odstotno biološko vrednost, beljakovine iz mleka imajo 86-odstotno, beljakovine iz govejega mesa 76-odstotno, beljakovina iz graha ali pšenice pa le še okoli 3D-odstotno vrednost.

Kdor različne vire beljakovin medsebojno združuje, zmanjša tveganje, da bi nastalo pomanjkanje nepogrešljivih aminokislin. Biološka vrednost je takrat nad vrednostmi, ki jih dosežejo posamezni viri beljakovin. S tem lahko tudi vegetarijanci ali vegiji dosežejo visoko biološko vrednost svoje hrane. Če združujejo fižol s koruzo, vrednost naraste na 99, s čimer je dosežena ista kakovost beljakovine, kot je pri kokošjih jajcih.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Najboljša spomladanska prehrana v podporo razstrupljanju!

Razstrupljanje telesu vedno dobro dene. še posebno primeren čas za ta očiščevalni proces, ki okrepi tudi notranje organe, predvsem jetra, pa je ravno pomlad. Zdaj nam namreč narava ponuja res veliko hrane, ki je popolna za ta namen. Ni naključje,... preberi več...

Pegasti badelj in bolezni jeter!

Jetra so najpomembnejši metabolični organ, saj v njih poteka 60 % vseh metaboličnih procesov, proizvajajo žolč in delujejo kot skladiščni organ za številne snovi primarnega metabolizma (glukoze, glikogena, železa). Jetra odraslega človeka tehtajo... preberi več...

Taksifolin (Taxifolin) – neverjeten antioksidant z 1000 učinki!

Le kaj vam pove kemijska formula (2R,3R)-2-(3,4-dihidroksifenil)-3,5,7-trihidroksi-2, 3-dihidrokromen-4-on? Ta dolga in zapletena kemijska formula opisuje enega najmočnejših antioksidantov, ki mu pravimo taksifolin ali taxifolin po angleško.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo
Mesto delovanjajetra
Namenrazstrupitev, razstrupljanje
Vsebujepegasti badelj, silimarin

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.