Lombacross zračni križni pas za dinamično izboljšanje drže

Enostavna namestitev s pomočjo paščkov.
589373 11397
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Križno pletena elastična tkanina Combitex®. Elastični trakovi zagotavljajo postopno izboljšanje drže. Anatomska oblika za večje udobje na področju reber.
Enostavna namestitev s pomočjo paščkov.

Uporaba

stalno nošenje, stalen napor, celodnevna dejavnost.

Kako izmeriti velikost?


Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Karies

Se je kariesu mogoče izogniti?
Sredstva, ki vsebujejo fluor. Zadostno dovajanje fluora razpolovi tveganje za karies. Fluorid se vgrajuje v zobno substanco. Vnos 0,06 mg fluora na kilogram telesne teže velja kot optimalen. Zobe naredi bistveno odpornejše proti napadom kislin in zato učinkuje zaviraino na karies. Fluor je prisoten predvsem v mineralnih vodah, pravem in zelenem čaju, polnozrnatih izdelkih, morskih ribah in fluorirani kuhinjski soli.

Živila za prehrano otrok pogosto že vsebujejo fluorid (kot sestavino), vendar pa se je treba izogibati predoziranju, saj je pri višjem vnosu strupen. Če se daje otrokom v razvoju zob več fluora, kot ustreza dnevno priporočilo, se lahko zobna substanca spremeni in se na zobeh pokažejo beli madeži.

Fluor deluje tudi, če se ga nanese neposredno na zobno sklenino: zelo dober vir so zobne paste. Otroci od četrtega leta starosti in odrasli naj bi si čistili zobe najmanj dvakrat dnevno s fluorom vsebujočo zobno pasto. To zmanjša nastajanje kariesa za polovico.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thuasne Thuasne
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja