Lombax Nature križni oporni pas za ženske

Sistem za zapiranje po meri.
11411 11411

Ocene in mnenja

Opis

Podloga iz organskega bombaža iz pravične trgovine.
Anatomsko oblikovan.
Sistem za zapiranje po meri.
Skrit sistem za zapiranje z magnetom.

Uporaba

občasno nošenje, za nošenje med naporom.

Kako izmeriti velikost?


Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Karies

Amalgam
Živosrebrova spojina amalgam je najpogosteje uporabljen polnilni material za luknjičaste zobe. Ker se s pomočjo odnaša nja kontinuirano sproščajo majhne količine (letno okoli 3,6 miligrama) strupene težke kovine, jih veliko zelo kritično gleda na ta material, ki je sicer preprost za obdelovanje in se ga plačuje iz zdravstvenega zavarovanja. Po Svetovni zdravstveni organizaciji znaša najvišja dopustna doza 16 mg letno.

Znanstvenega dokaza, da amalgam ogroža zdravje, do zdaj še ni. Pri nosečnicah, doječih materah in pri nevroloških obolenjih, kot je multipla skleroza, ter pri dokazanem neprenašanju amalgama je seveda varneje, da se izbere alternative amalgamskim zalivkam. Alergija na živo srebro je redka in jo je mogoče ugotoviti s pomočjo kožnega testa.

Če se na enkrat odstrani vse amalgamske zalivke - to naj bi se izvedlo le ob upoštevanju vseh varnostnih določil -, se sprosti posebej veliko živega srebra in se ga lahko prek sluznice absorbira v telo. Največkrat se neposredno po posegu izpelje še zdravljenje, pri katerem zdravila vežejo živo srebro in ga s tem izločijo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thuasne Thuasne
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja