Loofah krtača iz lofe, 1 krtača

<strong>Loofah krtača iz lofe je odličen pripomoček za nego ter pomoč pri umivanju telesa. Izdelek je tako primeren za umivanje hrbta ter težje dosegljivih predelov telesa. </strong> Loofah krtača iz lofe je odličen pripomoček za nego ter pomoč pri umivanju telesa. Izdelek je tako primeren za umivanje hrbta ter težje dosegljivih predelov telesa.
925632 6108

Ocene in mnenja

Opis

Loofah krtača iz lofe je odličen pripomoček za nego ter pomoč pri umivanju telesa. Izdelek je tako primeren za umivanje hrbta ter težje dosegljivih predelov telesa.

Umivanje telesa bo tako olajšano ter vam bo predvsem v užitek. Vse nečistoče bodo globinsko ter temeljito očiščene. Nečistoče na hrbtu bodo tako le še preteklost.

O Lofi kot materialu

Lofa je poznanan kot učinkovita alternativa številnim sintetičnim materialom, ki se uporalbjajo za proizvodnjo prijetnih sintetičnih gobic. Lofa je tako naravnega izvora, hipoalergenska, bio razgradljiva ter prijetna na dotik.

Vsakodnevno negovanje vašega telesa z lufo daje vašemu organizmu posebno energijo, ker lufa vsebuje visoke koncentracije jodidnih ionov pa je idealen higienski pripomoček za vse, ki jim primankuje tega mikro minerala. Izdelki iz lufe so tako antibakterijskega ter antialergijskega značaja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Rak

Pozitivne strategije v primeru raka
Splošno veljavnega recepta, kako najboljše sprejeti diagnozo in bolezen, ni. Najti svojo pot pomeni, da se postopoma zavedate posledic. Kakor se razlikujejo ljudje, tako so si različni načini. Sledeči načini so se med raziskavami izkazali kot koristni za dvig kakovosti življenja in v nekaterih primerih tudi za potek zdravljenja.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Rosenfeld Rosenfeld
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja