Lovea naravna čistilna maska za obraz z roza glino, 75 mL

<strong>Lovea naravna čistilna maska za obraz z roza glino je intenziven čistilni tretma, ki je primeren za negovanje predvsem občutljivejših tipov kože. </strong> Lovea naravna čistilna maska za obraz z roza glino je intenziven čistilni tretma, ki je primeren za negovanje predvsem občutljivejših tipov kože.
544779 15441

Ocene in mnenja

Opis

Lovea naravna čistilna maska za obraz z roza glino je intenziven čistilni tretma, ki je primeren za negovanje predvsem občutljivejših tipov kože. Glina kože ne izsušuje temveč jo le globinsko detoksificira.

Izdelek je večinoma narejen iz povsem naravnih sestavin, deluje sladko in čistilno. Negovalna maska Lovea deluje intenzivno negovalno, poenoti polt ter deluje izredno čistilno. Kozmetični izdelek lahko uporabljajo tudi vse tiste osebe, ki so alergične na konzervanse, saj maska ne vsebuje PEG, dišav, eteričnih olj, umetnih ojačevalcev vonja, silikonskih materialov ipd..

Negovalna maska Lovea vsebuje roza glino, ki pripomore k negovanju občutljivega tipa kože. Glina namreč izgleda kot porozna gobica, če njene delce pogledamo pod samim mikroskopom. Njena porozna struktura poskrbi za intenzivno čiščenje in detoksifikacijo površine kože, saj le tako koža zasije v vsej svoji lepoti.

Uporaba Lovea naravne čistilne maske

Izdelek nanesite na površino obraza in sicer tako, da nanesete v tankem sloju. Izdelek pustite delovati na predelu obraza cca. 5 minut, vsekakor pa ne pustite, da se maska Lovea na obrazu posuši. Izperite z mlačno vodo ter nato po tretmaju z glino nanesite vašo najljubšo negovalno kremo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

4. NEIZBEŽNOST NESOGLASIJ

Ne poznam poražencev in zmagovalcev. Obstajajo le različna stališča in borba mnenj. S teboj želim sodelovati in se sporazumevati, ne želim pa se ti podrejati.

Medsebojna nesoglasja bova reševala z dogovori in sporazumi, asertivno, ne agresivno. lzogibajva se prisili, ker ovira sporazumevanje in povzroča odpo re, jezo ter slabo voljo. Zavračaj va mora se, treba je ... To zmanjšuje ustvarjalnost, samostojnost in voljo do dela. Za oslovo senco in glede problemov, ki niso najini, se ne bova prepirala.

V najinem odnosu si dovoliva tudi negativna čustva, le da jih bova miselno hitro predelala.

Ostaniva zaveznika in sodelavca, čeprav je najin odnos vezan na nad- ali podrejenost.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lovea proizvodi Lovea proizvodi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede