Luxurye čokoladni desert z okusom cimet, 200 g

BIO izdelek vsebuje visoko vsebnost prehranskih vlaknin. Osnova izdelka so biološko pridelani ovseni otrobi, ki vsebujejo topne in netopne vlaknine. <br> BIO izdelek vsebuje visoko vsebnost prehranskih vlaknin. Osnova izdelka so biološko pridelani ovseni otrobi, ki vsebujejo topne in netopne vlaknine.
529419 18095

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

OJ BIO čokoladni desert 200 g je dostopen v treh okusih:

NATUR,
CIMET ali
POMARANČA

Izdelek je dobil ime po staroslovanskem pozdravu OSTI JAREJ - OSTANI ZDRAV, MLAD, MOČAN

BIO izdelek vsebuje visoko vsebnost prehranskih vlaknin. Osnova izdelka so biološko pridelani ovseni otrobi, ki vsebujejo topne in netopne vlaknine.

Pomembna sestavina je kokosov sladkor ( glikemični indeks: 35 ), ki je primeren tudi za diabetike tipa 2. Vsebuje med drugim tudi kalij, magnezij, cink in železo. Je naraven vir vitaminov B1,B2, B3, B6. Čokolada iz biološko pridelanih kakava in kokosovega sladkorja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

ŠIRJENJE RAKAVE BOLEZNI

Rak se pogosto najprej širi v področne bezgavke, pri dojkah pazdušne, ki se posledično povečajo. Možno je tudi širjenje v bezgavke pod prsnico in nad ključnico. Za dolgoročno napoved poteka bolezni je širjenje z zasevki prek krvi verjetno pomembnejše. Prav zato skušajo z modernimi načini zdravljenja, kot sta hormonsko zdravljenje in kemoterapija, uničiti rakave celice v vsem telesu, ne le na mestu izvornega tumorja.

VSAKA ENAJSTA ŽENSKA

Morda ste že slišali, da se pri vsaki enajsti ženski pojavi rak dojke. Čeprav je številka resnična, je tudi zavajajoča. Pomeni le, da se bo nekoč, tekom življenja pri vsaki enajsti ženski pojavil rak dojke. V 70 do 80 letih življenja. Ne danes, ne jutri, ne ta mesec. Tveganje se povečuje s starostjo, tako je dejansko tveganje za pojav raka dojke veliko nižje kot 1 : 11 - v resnici je bližje 1 : 1000.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bora kft Bora kft
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede