Luxurye čokoladni desert z okusom natur, 200 g

BIO izdelek vsebuje visoko vsebnost prehranskih vlaknin. Osnova izdelka so biološko pridelani ovseni otrobi, ki vsebujejo topne in netopne vlaknine. BIO izdelek vsebuje visoko vsebnost prehranskih vlaknin. Osnova izdelka so biološko pridelani ovseni otrobi, ki vsebujejo topne in netopne vlaknine.
529401 18094

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

OJ BIO čokoladni desert 200 g je dostopen v treh okusih:

NATUR,
CIMET ali
POMARANČA

Izdelek je dobil ime po staroslovanskem pozdravu OSTI JAREJ - OSTANI ZDRAV, MLAD, MOČAN

BIO izdelek vsebuje visoko vsebnost prehranskih vlaknin. Osnova izdelka so biološko pridelani ovseni otrobi, ki vsebujejo topne in netopne vlaknine.

Pomembna sestavina je kokosov sladkor ( glikemični indeks: 35 ), ki je primeren tudi za diabetike tipa 2. Vsebuje med drugim tudi kalij, magnezij, cink in železo. Je naraven vir vitaminov B1,B2, B3, B6.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

OBSEVANJE

Obsevanje uniči ali pa vsaj upočasni razvoj rakavih celic. Običajno ga uporabljajo kot dopolnilno zdravljenje po kirurški odstranitvi tumorja, da bi uničili še morebitne preostale rakave celice. V nekaterih primerih pa lahko obsevanje uporabijo tudi samostojno za zmanjšanje velikosti rakavega tumorja, s čimer ublažijo težave, ki jih tumor povzroča.

Nekatere ženske po obsevanju čutijo neprijetno otrplost v ramah in rokah, poleg tega se lahko pojavi slabši občutek za dotik, dojka pa lahko rahlo oteče.

Operativni posegi, s katerimi ohranjajo dojko

Poznamo več različnih posegov, s katerimi ohranijo večji del dojke. Največkrat izvajajo resekcijo dojke, pri kateri odstranijo tumor z varnostnim pasom zdravega tkiva. Po potrebi se zdravnik lahko odloči še za odstranitev
t. i. varovalne bezgavke v pazduhi. Operativni poseg se izvaja v splošni anesteziji. Običajno kirurškemu zdravljenju sledi še dopolnilno zdravljenje z obsevanjem.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bora kft Bora kft
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede