Luxurye čokoladni desert z okusom pomaranče, 200 g

BIO izdelek vsebuje visoko vsebnost prehranskih vlaknin. Osnova izdelka so biološko pridelani ovseni otrobi, ki vsebujejo topne in netopne vlaknine. <br> BIO izdelek vsebuje visoko vsebnost prehranskih vlaknin. Osnova izdelka so biološko pridelani ovseni otrobi, ki vsebujejo topne in netopne vlaknine.
529427 18097

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

OJ BIO čokoladni desert 200 g je dostopen v treh okusih:

NATUR,
CIMET ali
POMARANČA

Izdelek je dobil ime po staroslovanskem pozdravu OSTI JAREJ - OSTANI ZDRAV, MLAD, MOČAN

BIO izdelek vsebuje visoko vsebnost prehranskih vlaknin. Osnova izdelka so biološko pridelani ovseni otrobi, ki vsebujejo topne in netopne vlaknine.

Pomembna sestavina je kokosov sladkor ( glikemični indeks: 35 ), ki je primeren tudi za diabetike tipa 2. Vsebuje med drugim tudi kalij, magnezij, cink in železo. Je naraven vir vitaminov B1,B2, B3, B6. Č

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

UPANJE ZA PRIHODNOST

• Pri ženskah, pri katerih je bilo zdravljenje raka dojke uspešno in pravočasno, bolezen ne bi smela vplivati na skrajšanje življenjske dobe.

• Pri ženskah, pri katerih se bolezen ponovi lokalno, lahko zadošča že zdravljenje z obsevanjem brez ponovnega operativnega posega.

• Rak dojke se pojavlja predvsem pri starejših ženskah. Zaradi uspešnejšega zdravljenja marsikatera bolnica umre zaradi drugih vzrokov, in ne zaradi rakavega obolenja.

KIRURŠKO ZDRAVLJENJE

Danes dojko redkeje odstranijo v celoti (mastektomija). Tako obširen kirurški poseg ni več standardna oblika zdravljenja, saj je na voljo več različic posega. Več kot 80 odstotkov rakov dojke odkrijejo dovolj zgodaj, ko je rast še omejena, zato lahko izvedejo manjši poseg, s katerim dojke ne odstranijo. Obseg in način kirurškega zdravljenja sta odvisna predvsem od velikosti tumorja in tipa rakavih celic, vplivajo pa tudi drugi dejavniki. V večini primerov je po kirurškem posegu potrebno še dodatno zdravljenje z obsevanjem.

KEMOTERAPIJA

Kemoterapevtiki so zdravila, ki uničujejo hitro deleče se celice. Poleg rakavih celic tako prizadenejo in uničijo na primer tudi celice v kostnem mozgu. Z uporabo kemoterapije se lahko možnost ozdravitve poveča za 10 odstotkov
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bora kft Bora kft
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja