x
Vse kategorije
Lyprinol Sport Edition, 180 kapsul
Lyprinol Sport Edition, 180 kapsul
Oceni izdelek in zasluži
5.0 1

Lyprinol Sport Edition, 180 kapsul

Proizvajalec: Medicinalis +
Naravna mešanica morskih lipidov, ki vsebuje oljni izvleček novozelandske zelenouste školjke.
Brezplačna poštnina!
Cena: 86,99 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehrana

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Jure; | 23. 01. 2020 14:20
Pomaga ob redni uporabianje
Ob redni uporabi, na način, kot je priporočen v navodilih, resnično pripomore k boljši gibljivosti sklepov in posledično tudi k delnemu ali celo popolnemu zmanjšanju bolečine, odvisno od obrabe posameznega sklepa. Pri osebi stari 55 let, ki je imela vsakodnevne bolečine v križu in si ni mogla zavezati čevljev, na način, da se je prepognila, ampak je za to opravilo morala nogo dvigniti na zelo visoko mesto, kot je višina kuhinjskega stola, je to sedaj postalo enostavno opravilo, bolečina pa je tam popolnoma izginila, gibljivost in bolečina v poškodovanem desnem kolku pa se je izboljšala do te mere, da je vstajanje iz stola, še posebej po dolgotrajnem sedenju, mnogo lažje, tablete proti bolečini, ki so bile prej stalnica vsaj nekajkrat tedensko, pa so sedaj potrebne res redko, ob večji oz. daljši obremenitvi kolka.

Opis

ŽIVILO ZA POSEBNE PREHRANSKE NAMENE

Lyprinol je naravna mešanica morskih lipidov, ki vsebuje oljni izvleček novozelandske zelenouste školjke (Perna canaliculus).

Lipide pridobivajo in stabilizirajo s patentiranim procesom. Lyprinol je edinstvena kombinacija skupin lipidov in esencialnih maščobnih kislin omega 3. V mnogih kliničnih testiranjih pri ljudeh se je izkazalo, da je Lyprinol učinkovita in varna snov brez stranskih učinkov.

Uporablja ga čedalje več rekreativnih in vrhunskih športnikov, ker zmanjšuje neželene težave po intenzivni vadbi, ki lahko omeji kapaciteto in podaljša čas okrevanja. Športniki ugotavljajo, da je Lyprinol varna prehranska rešitev.

Komu je Lyprinol Lyprinol Sport Edition namenjen?

Kapsule Lyprinol Sport Edition so namenjene številnim ljudem, ki imajo težav s sklepi.

Izdelek s pridom uporabljajo predvsem tisti s številnimi težavami gibalnega aparata, profesionalni športniki ter vsi, ki se redno udeležujejo tudi protidopinskih testiranj. Kapsule Lyprinol Sport Edition namreč v tem pogledu nikakor niso problematične.

Lyprinol Sport Edition kapsule so primerne za večjo telesno zmogljivost, izboljšano zmogljivost sklepnih ligamentov predvsem v predelu nog. Izdelek izboljša mobilnost ter pripomore k izboljšavi rezultatov na vseh področjih. Izdelej kje povsem varen za uporabo ter je primeren za redno ter dolgotrajno uživanje.

Odmerjanje ter uporaba živila Lyprinol

Odrasle osebe: odmerjanje naj bo 2 krat dnevno po 2 kapsuli s kozarcem vode. Odmerjanje zmanjšajte takoj, ko opazite prvi učinek delovanja Lyprinol živila. Jemanje je od tedaj naprej le še po 1 kapsula tekom celotnega dne.

Otroci: izdlek ni primeren za otroke

PREHRANA

Izdelek spada v segment prehrane. Ali ima prehrana blagodejen učinek na organizem? Vsekakor, odgovor je pritrdilen. Kako deluje posamičen tip prehrane včasih zaradi vseh zakonov in uredb ne smemo zapisati natančneje, čeravno bi si želeli - v veliko pomoč pa vam bo posledično sledeča stran.

Klikni in preveri!

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Kako se znajti v množici prehrambenih izdelkov

Koliko beljakovin potrebuje človek?
Beljakovina iz hrane se v želodcu in tankem črevesju s pomočjo želodčne kisline in encimov za razgradnjo beljakovin razgradi na svoje sestavne dele. Iz tega nastane množica prostih aminokislin, ki prek portaine vene preidejo v jetra. Jetra so osrednji organ za uravnavanje beljakovinske sinteze, skrbijo pa tudi za to, da je delež prostih aminokislin v krvi sorazmerno ustaljen in da so osnovne sestavine življenja prek krvnega obtoka na razpolago tkivu celotnega organizma, kadar koli jih potrebuje. Največji zbiralnik aminokislin je v skeletnih mišicah.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Lyprinol Sport in Lyprinol Medicinalis - kakšne so razlike?

Vprašanje: Zanima me, kakšne so razlike med Lyprinolom in Lyprinolom sport edition? Ali gre v tem primeru za isti pripravek v dveh različlnih embalažah? Albin Odgovor: Izdelka se med seboj ne razlikujeta! Sestava obeh izdelkov je enaka. Karakteristike... preberi več...

Taksifolin (Taxifolin) – neverjeten antioksidant z 1000 učinki!

Le kaj vam pove kemijska formula (2R,3R)-2-(3,4-dihidroksifenil)-3,5,7-trihidroksi-2, 3-dihidrokromen-4-on? Ta dolga in zapletena kemijska formula opisuje enega najmočnejših antioksidantov, ki mu pravimo taksifolin ali taxifolin po angleško.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

MAP aminokisline, 120 tablet

43,76 €

Ensure plus banana, 220 mL

3,93 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehrana

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.