x
Vse kategorije
Maca kapsule
Maca Vitae kapsule, 90 kapsul
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Maca Vitae kapsule, 90 kapsul

Proizvajalec: Neopredeljen
Maca premium vsebuje posušen in zmlet koren mace, ki v edinstvenem razmerju vsebuje kar 55 aktivnih sestavin.
Cena: 18,07 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, Prehrana
Karakteristika izdelkavir vlaknin

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Maca vitae vsebuje posušen in zmlet koren mace. Maca v edinstvenem razmerju vsebuje kar 55 aktivnih sestavin.

Tako je maca bogat vir hranil, med drugim aminokislin: nenasičenih maščob, vsebuje pa tudi vitamine B1, B2, B6, B12, C, E, D3, saponine, sterole, tanine in alkaloide, kalcij, selen, cink, natrij, železo, kalij, magnezij, silicij, jod, fosfor, mangan in baker.

Zakaj uživati Maca kapsule?

- Športniki se zaradi vsebnosti glikozidnih steroidov v vedno večjem številu obračajo k Maci kot naravni in zdravi alternativi.

- Je idealen dodatek za učence, dijake, študente in zaposlene.

Koren Maca vsebuje tudi veliko vlaknin, ki v prebavnem traktu nabrekajo in tako zmanjšujejo gostoto blata. Bogata je s kvalitetnimi ogljikovimi hidrati, ki zagotavljajo človeškemu organizmu kakovosten in takojšen vir energije.

Maca Premium ne vsebuje:


- glutena in sladkorja,
- rastlinskih hormonov,
- poživilnih snovi ali kakršnih koli dodatkov. 

Neželeni učinki niso poznani. Lahko jo uživamo sočasno z zdravili ali drugimi prehranskimi dopolnili.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

PREHRANA

Izdelek spada v segment prehrane. Ali ima prehrana blagodejen učinek na organizem? Vsekakor, odgovor je pritrdilen. Kako deluje posamičen tip prehrane včasih zaradi vseh zakonov in uredb ne smemo zapisati natančneje, čeravno bi si želeli - v veliko pomoč pa vam bo posledično sledeča stran.

Klikni in preveri!

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Zlasti dečkom manjka na začetku adolescence zrelih moških, ki bi jih znali iz družine popeljati v svet odraslosti. Včasih sta fantiče čez domači prag »porinila- vojaška obveznost in šolanje v oddaljenem kraju, ko so domov prihajali le ob večjih praznikih. Danes so ostala še združenja tabornikov, skavtov, športnikov ali planincev, ki mladostniku pomagajo »splezati iz naročja«. Fantom manjka obred iniciacije, ki je včasih pomenil sprejem v družbo odraslih in slovo od vihrave brezbrižnosti. Včasih so imeli na voljo parade vojaških nabornikov, valeto, slavje maturantov, brucovanje in podobne obrede, ki naj bi opozarjali na čas za streznitev in možatost. Danes se mladostnik še bolj kot včasih otepa možatosti, ki mu jo vsiljujejo odrasli, saj ga je potrošništvo tako pomehkužilo, da ga je odraslosti strah. Raje obtiči v istospolnih druščinah in se umika nasprotnemu spolu, ker ne želi prevzeti obveznosti, ki mu jih ponuja spolna vloga. Takšni fantje so včasih odšli med rnenihe, vojščake, pomorščake in hlapce, dekleta pa med nune, šivilje, učiteljice in služkinje, danes pretežno obtičijo za računalniki in drugim tehnološkim orodjem .. , Izgleda, da je potrebno ponovno načeti vprašanje možatosti moških in ženstvenosti žensk, da se bodo mladi lažje znašli pri iskanju lastne spolne vloge. Pri tem ne gre za iskanje idealnega moškega ali idealne ženske. Takih ni in jih nikoli ni bilo. Tudi ni potrebe po obsojanju tistih, ki lastno spolno vlogo pojmujejo po svoje.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Spletne vsebine

Taksifolin (Taxifolin) – neverjeten antioksidant z 1000 učinki!

Le kaj vam pove kemijska formula (2R,3R)-2-(3,4-dihidroksifenil)-3,5,7-trihidroksi-2, 3-dihidrokromen-4-on? Ta dolga in zapletena kemijska formula opisuje enega najmočnejših antioksidantov, ki mu pravimo taksifolin ali taxifolin po angleško.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, Prehrana
Karakteristika izdelkavir vlaknin

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.