Magnesium Diasporal 400 extra direkt granule, 20 vrečk

Magnesium Diasporal granule vsebujejo ekstra veliko magnezija in so posebej namenjene osebam s povečanimi potrebami po magneziju. Magnesium Diasporal granule vsebujejo ekstra veliko magnezija in so posebej namenjene osebam s povečanimi potrebami po magneziju.
905208 15315

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 3
Ocena izdelka:
Laura **** 28. 10. 2020 11:04
Poskusila sem ze razne magnezije. Magnesium Diasporal 400 extra direkt, kar pomeni, da ga ne rabimo ... Preberi več
Kristina **** 19. 01. 2020 15:47
Magnesium Diasporal 400 extra direkt granule, 20 vrečk, je odličen in kvaliteten izdelek. Pomaga mi ... Preberi več
Regina **** 10. 11. 2019 17:13
Odlicen prehranski dodatek, dober okus, enostavno doziranje Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Magnesium granule vsebujejo magnezijev citrat, ki se nahaja kot gradbeni element v telesu, zato je telesu prijazen in hitro učinkovit.

Granule so namenjene vsem, ki so izpostavljeni povečani fizični ali psihični obremenitvi (primerne tudi za športnike).  Uživanje magnezija je priporočljivo tudi starejšim ter diabetikom, mladini in nosečnicam.

Uporaba:

Granule vzemite neposredno v usta, kjer se v sekundi raztopi in ga lahko zaužijete brez tekočine.

1 x dnevno zaužiti vsebino ene vrečke.

Odmerite po 1 vrečko ter jo raztopite v ustih, prašek se bo zelo hitro raztopil, saj ni potrebna velika količina sline.

1 vrečka vsebuje:

Sladilo: sorbitol,400 mg magnezija v obliki magnezijevega citrata(29 g/100 g) ter magnezijevega oksida (26 g/100 g), pomaranča v prahu, barvilo: železov oksid, sredstvo proti sprijemanju: kalcijeve soli maščobnih kislin, aroma pomaranče

Pakiranje:

    20 vrečk
    50 vrečk

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Kako se odzvati na izbruh besa zaradi stiske 
V primeru izbruha besa zaradi stiske)e vaša naloga dati otroku občutek varnosti, ga potolažiti in pomiriti. Navedenih je nekaj načinov, ki vam pri tem lahko pomagajo. 

Priporočljiva so preprosta, mirna dejanja ali pa ponudite otroku preprosto izbiro. Na primer, če je otrok močno vznemirjen zaradi oblačenja, ga vprašajte, ali bi raje nosil modre ali rjave hlače. 

Otroka zamotite - to je odlična in velikokrat premalo uporabljena tehnika. Aktivira sistem za ISKANJE  v otrokovih spodnjih možganih, zato postane radoveden in se začne za kaj zanimati. Preglasi lahko sistema za BES in STISKO. Poleg tega poviša raven dopamina, zelo pozitivne kemične snovi v možganih, ki skrbi za vzburjenost. To zmanjša stres in poveča zanimanje in motivacijo." 

Otroka nežno držite v naročju. Včasih resnično pomaga, če otroka, ki je v stiski, držite v naročju, vendar morate biti mirni in obvladani. Če je lahko tik ob vašem mirnem telesu, se njegova sistema za vzburjenje v telesu in možganih pomirita in nastajati začnejo naravni in pomirjajoči serotonin in opioidi. Ogovorite ga s preprostimi besedami, na primer: "Vem, vem!"

Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Protina Protina
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov