Magnesium diasporal 400 extra z okusom pomaranče, 50 vrečk

Za učinkovito izravnavo pomanjkanja magnezija. Za učinkovito izravnavo pomanjkanja magnezija.
589551 7353

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 16
Ocena izdelka:
Suzana **** 7. 04. 2021 20:51
Magnezij diasporal v vrečkah je odličnega okusa. Čisto vsako jutro eno vrečko zmešam z 2dl vode. Vre... Preberi več
Vladka **** 29. 03. 2021 07:01
Odličen okus, praktično pakiranje. Priporočam... Preberi več
MANICA **** 17. 02. 2021 11:04
Ko sem žejna, včasih rada posežem po čem drugem kot vodi, tako da imam na zalogi vedno kakšen magnez... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Magnesium-Diasporal vsebuje magnezijev citrat.
 
Telesu prijazen magnezij - za učinkovito izravnavo pomanjkanja magnezija. Močan, neposreden in s 24-urnim delovanjem. Za razpoložljivost magnezija v telesu je poleg doziranja odločilna oblika magnezijeve spojine. Imeti mora visoko biološko razpoložljivost. Zaradi tega vsebujejo vsi proizvodi Maqnesiurn-Diasporal" magnezijev citrat, organsko obliko magnezijeve soli z najvišjo bio-razpoložljivost jo, ki se izredno dobro resorbira ter hitro vodi do zaznavno povišane koncentracije magnezija v krvi.
 
Magnesium-Diasporal je na voljo v različnih oblikah, brez dodanih umetnih sladil ter barvil: Magnesium Diasporal 300 granule za napitek, Magnesium Diasporal 300 direkt granule za direktno uživanje.
 
300 mg magnezija je 80 % RDA.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zlom kosti

Kako poteka zdravljenje?
Zlomi se celijo tako, da nastaja nova kostnina, ki premosti špranjo med odlomkoma kosti. Zato je cilj zdravljenja namestiti kostna odlomka ali več le-teh čim bližje drug drugemu in ju (jih) zadržati v pravilnem položaju. Zlomljena kost potrebuje vsaj 4 tedne, da se zaceli, kar pri starejših bolnikih traja ponavadi dlje. Ko se kost popolnoma zaceli, je le-ta ponavadi tako močna kot pred zlomom.

V grobem lahko zdravljenje razdelimo na: konzervativno (zaprto uravnavanje kostnih odlomkov in zunanja imobilizacija - najpogosteje longeta ali longeta, ki narejena v mavčni ovoj) in operativno (kirurško) zdravljenje, kjer z operativnim posegom naravna mo zlom in v veliki večini primerov napravimo notranjo imobilizacij o (osteosintezo). Čas, potreben za popolno okrevanje, je različen, giblje se od 6 do 8 tednov, lahko pa tudi veliko dlje. Mnogokrat je sestavni del zdravljenja po zlomu tudi fizikaIna terapija.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Protina Protina
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov