x
Vse kategorije
Magnesium-Diasporal DEPOT 2-fazni magnezij, 30 tablet
Magnesium-Diasporal DEPOT 2-fazni magnezij, 30 tablet
Oceni izdelek in zasluži
5.0 12

Magnesium-Diasporal DEPOT 2-fazni magnezij, 30 tablet

Proizvajalec: Protina
Magnesium-Diasporal DEPOT 2-fazni magnezij predstavlja visok odmerek 2-faznega magnezija in kompleks B-vitaminov
Cena: 17,50 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo
Vsebujemagnezij
Namenenergija, odpornost
Prednostdepo oblika

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Barbara*** | 6. 11. 2019 14:46
Diasporal
Tablete Diasporal sem naročila, ker sem v letih, ko počasi nastopajo spremembe v telesu, pred tem sem posebej jemala magnezij in posebej Vitamine B , tako da sem bila vesela, ko je Antiageanasan priporočila te tablete, ki združujejo oboje. magnezij jemljem predvsem zaradi stresa, kosti, ravno tako vitamine B, mislim, da tudi pozitivno vplivajo na moje mišice, kosti oziroma bolečine v zgornjem delu hrbta zaradi sedečega dela. Vesela sem predvsem ker je to zdaj združeno v eni tableti in  ni potrebno kupovati dveh različnih izdelkov.
Urška*** | 14. 11. 2019 20:01
Magnezij in njegov učinek po 3 mesečni uporabi
Po tehtnem premisleku, branju različnih forumov in opazk na socialnem omrežju sem se odločila, da preizkusim Magnesium-Diasporal DEPOT 2-fazni magnezij, 30 tabletm ki zadostuje za 1 mesec, saj se dnevno zaužije 1 tableta. Srečevala sem se z različnimi nihanji rapoloženja, imela stresne situacije, napade tesnobe in kdaj pa kdaj tudi rahle panične napade. Spoznala sem, da mojemu telesu primanjkuje vitamina B ter Mg. S temi tabletami sem dobesedno popolnoma prenehala s slabim počutjem, moj vsakdan je bil povsem drugačen, zaradi stresa nimam več občutka zateglih mišic, kar pa me je najbolj presenetilo pa je to, da sem mirna, moji živci so povsem ok in ne soočam se več z napadi. Res sem hvaležna, da sem probala, tako, da sedaj ne odstopam od njih in nikakor jih ne menjam za druge!
Martina*** | 6. 12. 2019 07:52
Magnezij Diasporal
Magnezij Diasporal sem naročila, ker sem se začela bolj redno  ukvarjati s športom za preprečitev krčev. Res mi je pomagalo, saj mi je zmanjšal blečino po treningu, predvsem pa mi je selo pomagal pri koncentranciji in pomnenenju učne snovi v izitnem obdobju. Odločila sem se, da ga bom jemala redno in po redni uporabi mi gre učna snov lažje v glavo, ter tudi več si zapomnim in lažje sodelujem pri pokuki prav tako pa lažje premagujem športne napore, tek, hoja v hribe, plavanje. In še dobrega okusa je.
Mari*** | 11. 12. 2019 20:07
Magnezij
Izdelek uporabljam šele dober mesec, zanj sem se odločila zaradi stresnega počutja in bolečin v nogah. Noge so bile težke in nemirne pravtako noči, vsako noč sem slabše in manj spala. Ves ta stres in celodnevna fizična aktivnost me je še bolj spravljala v stres.
Zelo sem navdušena nad izdelkom, saj je pravi zaklad! Odkar ga jemljem nimam več "mravljinčastih nog", spim odlično, zjutraj se zbudim res spočita in pripravljena na nove izzive. Ostajam še naprej zvesta uporabnica, saj so dnevi in noči z magnezijem lahkotnejši :)
Mojca*** | 28. 03. 2020 19:06
Mg Diasporal
Magnezij Diasporal zrnca kot športna družina poznamo že dlje časa, priporočila nam jih je prijateljica, ketere mnenju povsem zaupamo in res nam ni bilo žal, zoprni krči v mipicah so skoraj povsem izginili. Nato sem naletela na Instagram račun doktorice Ane Debevc Prašnikar, kjer je omenila Diasporal Depot. Ker imamo doma študentko in ker imam sama določene zdravstvene težave, sem ocenila, da bi bil ta dodatek primeren za naju.  Kmalu po začetku jemanja se je hčeri opazno uredila prebava, s katero je imela že dlje časa težave. Sedaj, ko ji začne zmanjkovat kapsul, nestrpno opozarja, da moram naročiti nove. Ko sem svoji nevrologinji omenila, da redno jemljem Diasporal Depot, me je pohvalila in mi naročila, naj kar nadaljujem s tem.
Ema*** | 8. 04. 2020 09:06
Diasporal
Tablete Diasporal zelo opazno pomagajo pri odpravljanju rastnih bolečin v nogah ter krčih v mišicah. Kupila sem jih po priporočilu zdravnice Antiageanasan. Navdušena sem, saj opazim očitno razliko pri olajšanju občutka težkih nog. Posebnost teh tablet je, da se magnezij sprošča postopoma, skozi celoten dan; kar je bolje kot uživanje magnezija v enkratnem odmerku v posameznem dnevu. Tableta se pogoltne z vodo, kar se mi zdi bolj priročno kot magnezij v prašku, ki ga je potrebno raztopiti v kozarcu vode.
Štefka*** | 1. 06. 2020 22:52
Odličen
Magnezij Diasporal poznam že dlje časa, jemala sem zrnca s tekočino in tudi direkt, ki jih samo stresemo v usta. Nato sem naletela na Instagram račun gospe Ane Debevc Prašnikar, ki je predstavila Diasporal Depot, kjer je v obliki tablet s podaljšanim sproščanjem združena magnezij in vitamin B pomagata pri bolečinah v mišicah in proti stresu. Odločila sem se, da ga preizkusim in po enomesečnem jemanju sem bila bolj umirjena, brez stresa in brez bolečin v mišicah. Bom še v prihodnosti sigurno naročila večkrat.
Monika*** | 27. 07. 2020 09:31
Zelo priporočam!
Magnezijeve tablete so odličen dodatek ker jih lahko vzamem s seboj kamorkoli. Obožujem jih na poti, ker mi posebej pomagajo ko sem pod stresom in utrujena. Magnezij me poživi, B vitamini pa me pomirijo. Izdelek toplo priporočam, saj sem sama zelo, zelo zadovoljna z njim!!!
Tina*** | 22. 08. 2020 12:25
Magnesium Diasporal Depot
Magnezij v zrncih ali granulatu za napitek uporabljam redno, saj sem zelo športno aktivna, verjamem tudi, da mi pomaga  ohraniti dobro počutje v stresnih in zelo delovnih dneh. Večkrat se mi je pojavila, po zaužitju, kot stranski učinek, pospešena prebava. Za Magnesium Diasporal Depot sem izvedela na Instagramu pri dr. Ani Debevc Prašnikar. Poskusila sem ta izdelek in sem zelo zadovoljna, saj pri uživanju tega nimam nobenega stranskega učinka in prav tako se zelo dobro počutim. Z uživanjem izdelka bom nadaljevala in ga priporočam tudi ostalim
Katja*** | 25. 08. 2020 16:34
Magnesium Diasporal Depot 2-fazni magnezij
Tablete Magnesium Diasporal Depot 2-fazni magnezij sem naročila, ko sem imela težave s ščitnico, predvsem pa s palpitacijami. Stanje se je po slabem mesecu jemanja so se palpitacije občutno umirile. Pomagal mi je tudi pri koncetraciji. Z izdelkom bom nadaljevala in ga res priporočam! Tudi svojim prijateljem sem že omenila.
Vzamem pa eno tableto na dan pred spanjem. Sedaj mi je izdelka zmanjkalo, tako da moram hitro spet naročiti. Za izdelek sem izvedela prek instagrama pri zdravnici Ani Debevc Prašnikar.
Anja*** | 27. 10. 2020 15:19
Odlično deluje proti menstrualnim krčem
Magnesium diasporal depot tablete jemljem po potrebi ob večjih fizičnih naporih, posedično pri bolečinah v mišicah in krčih. Še posebej učinkuje tudi pri menstrualnih krčih. Ob bolečih menstruacijah vzamem tableto Magnezija diasporal depot in bolečina kmalu pojenja. Zame je enak učinek kot če bi vzela protibolečinsko tableto, vendar brez slabe vesti. Še posebej ga priporočam doječim mamicam in vsem ženskam, ki se želijo izogniti protibolečinskim tabletam pri spopadanju z bolečimi menstruacijami.
Ajda*** | 6. 11. 2020 15:26
Priporočam
Pred odkritjem Magnesium diasporal depot tablete sem ze poznala in uporabljala Magnezij diasporal 400. Depot kapsuje so mi pomagale pri boljši koncentraciji pri pisanju moje magistrske naloge. Poleg tega se mi je po začetku jemanja občutno zmanjšala utrujenost. Na začetku sem imela nekaj tezav s poziranjem kapsul. Če sem ob jemanju popila malo premalo vode se mi je tudi zgodilo, da se mi je kapsula prilepila na sluznico. Kadar sem si vzela čas za zauzitje in sem popila zadostno količino vode s kapsulo te tezave ni bilo. Priporočam!
Nina*** | 28. 04. 2021 10:25
Mg Diasporal
Magnezij Diasporal uporabljam izmenično skupaj z magnezijevim bisglicinatom. Prvega uporabljam proti krčem, drugega za boljši spanec. Všeč mi je, da gre pri Diasporalu za dvofazni magnezij s podaljšanim sproščanjem. Sem precej aktivna in pogosto pod stresom. Opažam, da se, kadar Diasporala ne jemljem redno, začnejo občasno pojavljati krči, vendar ne gre za ogromno razliko, vsaj pri meni ne. Ker uporabljam več različnih dodatkov, ne morem govoriti o koristih Mg samega po sebi, je pa zame magnezij kot dodatek nepogrešljiv. Sama sicer ne opažam izrednih učinkov, ker skrbim tudi za kvalitetno prehrano, vendar magnezij v različnih oblikah jemljem preventivno, še posebej v obdobjih stresa ali povečane aktivnosti.

Opis

Magnesium-Diasporal DEPOT 2-fazni magnezij predstavlja visok odmerek 2-faznega magnezija in kompleks B-vitaminov.

Magnesium-Diasporal DEPOT - karakteristike

- 2-fazni magnezij
- v kombinaciji z vitamini B-kompleksa (B1, B2, B6 in B12) - za vitalne mišice in zdrave živce
- brez glutena, laktoze in sladkorja
- za vse, ki se soočajo z zahtevnimi situacijami pri delu, med študijem ali v družinskem življenju in so zelo aktivni

Posebno delovanje izdelka Magnesium-Diasporal DEPOT 2-fazni magnezij

2 sloja tablete delujeta po načelu takojšnjega in dolgotrajnega sproščanja.

FAZA HITREGA SPROŠČANJA
Takoj aktiven magnezij + vitamina B2, B12

FAZA POČASNEGA SPROŠČANJA
Dolgo trajajoč magnezij + vitamina B1, B6
za neprekinjeno sproščanje več ur

Odmerjanje prehranskega dopolnila

Odmerite po 1 tableto na dan s kozarcem vode.

O magneziju in B kompleksu

Veliki odmerki magnezija prispevajo k normalnemu delovanju mišic.
Vitamini skupine B (B1, B2, B6, B12) podpirajo delovanje živčnega sistema in prispevajo k normalni presnovi energije.

Brez glutena, laktoze in sladkorja.

Sestava Magnesium-Diasporal DEPOT tablet

  • Visoki odmerki magnezija prispevajo k normalnemu delovanju mišic.
  • Vitamini skupine B (B1, B2, B6, B12) podpirajo delovanje živčnega sistema in prispevajo k normalni presnovi energije.

Magnezij se zaradi naprednega proizvodnega postopka takoj raztopi v rdeči fazi hitrega sproščanja v kislih pogojih, ki prevladujejo v želodcu. Magnezij se sprošča iz bele faze počasnega sproščanja prek posebnega sistema za podaljšano sproščanje, v nekaj urah v alkalnih pogojih, ki prevladujejo v črevesju, kjer se lahko neprekinjeno absorbira.

Magnezij + vitamini skupine B za mišice in živce

Telo v stresu:
živci v stresu – napete mišice

Posledica:
napetost mišic, povezana s stresom

Rešitev:
vitamini skupine B za sproščene živce, magnezij za vitalne mišice

Ciljna skupina in uporaba Magnesium-Diasporal DEPOT tablet

Uporaba: Za stresne živce in napetosti, povezane s stresom
Ciljna skupina: Ljudje, ki se spopadajo z zelo zahtevnimi situacijami pri vsakdanjem delu, študiju ali družinskem življenju in so zelo aktivni v prostem času

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

Taksifolin (Taxifolin) – neverjeten antioksidant z 1000 učinki!

Le kaj vam pove kemijska formula (2R,3R)-2-(3,4-dihidroksifenil)-3,5,7-trihidroksi-2, 3-dihidrokromen-4-on? Ta dolga in zapletena kemijska formula opisuje enega najmočnejših antioksidantov, ki mu pravimo taksifolin ali taxifolin po angleško.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo
Vsebujemagnezij
Namenenergija, odpornost
Prednostdepo oblika

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.