Magnezijev klorid - tekočina, 100 mL

Magnezij pomaga pri ohranjanju normalnih in psiholoških funkcij ter zdravja kosti in zob, pri sintezi beljakovin, uravnavanju presnove ter delovanju živčnega sistema, ustvarjanju energije, delovanju mišic, uravnavanju elektrolitov ter zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Opravlja pomembno nalogo pri procesu celične delitve. Magnezij pomaga pri ohranjanju normalnih in psiholoških funkcij ter zdravja kosti in zob, pri sintezi beljakovin, uravnavanju presnove ter delovanju živčnega sistema, ustvarjanju energije, delovanju mišic, uravnavanju elektrolitov ter zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Opravlja pomembno nalogo pri procesu celične delitve.
351563 12416

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Magnezijev klorid je prehransko dopolnilo v tekoči obliki. Produkt vsebuje magnezijev klorid v de-mineralizirani vodi – Hexahydrat MgCl12 – 6H2O.

Magnezij pomaga pri ohranjanju normalnih in psiholoških funkcij ter zdravja kosti in zob, pri sintezi beljakovin, uravnavanju presnove ter delovanju živčnega sistema, ustvarjanju energije, delovanju mišic, uravnavanju elektrolitov ter zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Opravlja pomembno nalogo pri procesu celične delitve.

V priporočenem dnevnem odmerku, tj. 1/2 žlice (8 mL) je 355 mg magnezija.

Uporaba

V deciliter vode dodajte 8mL (1/2 žlice) magnezijevega klorida in popijte.

Izdelek je potrebno shranjevati v temnem in suhem prostoru.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Sindrom nemirnih nog

Kako poteka spremljanje bolnika s sindromom nemirnih nog?
Po uvedbi zdravljenja z zdravili bolnika naročimo na kontrolo čez 4 tedne, da se prepričamo o učinku zdravljenja, nato pa na 3-6 mesecev, odvisno od sočasnih bolezni.
Kako si lahko pri sindromu nemirnih nog pomagate sami?
Strokovnjaki priporočajo spremembo življenjskih navad. Skrbite za redno zmerno telesno dejavnost, prehranjuj te se zdravo, izogibajte se alkoholu, kofeinu in tobaku. Ker stres poslabša sindrom nemirnih nog, se je pametno naučiti tehnik sproščanja, ki ga bodo pomagale zmanjšati. Poskrbite tudi za pravilno »spalno higieno«, kar pomeni, da je potrebno oditi v posteljo vedno ob približno istem času, spati pa v mirnem prostoru, ki je nekoliko hladnejši kot podnevi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Holistic Holistic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov