Mam Perfect Start duda silikonska, 1 duda
Mam Perfect Start duda silikonska, 1 duda
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Mam Perfect Start duda silikonska, 1 duda

Proizvajalec: Mam
Mam Perfect start duda sil. je silikonska duda. Primerna je za novorojenčke takoj po rojstvu. Izjemno majhne velikosti. V priloženi škatlici.
Cena: 7,20 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Primernostotrok
Starostna skupinadojenček
Tip izdelkaduda

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Mam Perfect start duda silikonska je silikonska duda. Primerna je za novorojenčke takoj po rojstvu. Izjemno majhne velikosti. V priloženi škatlici.

Prednosti dude

  • za novorojenčke
  • iz silikona
  • brez BPA

Zakaj izbrati Mam Perfect start dudo sil?

Novorojenček pride na ta svet v eno veliko neznano okolje. Njegov edini način komuniciranja je jok, s katerim nam sporoča več različnih težavic. Če ste zaznali, da vaš novorojenček potrebuje tolažbo, je dober način tudi duda. Vendar bodite pozorni pri njenem izbiranju.

Svetujemo, da preizkusite Mam Perfect start dudo silikonska To je posebna duda, ki je prilagojena prav za novorojenčke do njihovega drugega meseca starosti. Ustvarjena je skupaj s strokovnjaki, da ne zavira normalnega razvoja zob ter čeljusti.

Duda je izdelana iz silikona. Ima izjemno tanek in pa tudi prožen vrat mehkega cuclja, da lahko duda lepo počiva v otrokovih ustih. Duda je zelo majhne velikosti, zato je res idealna izbira za vašega novorojenčka.

Koža pod dudo enostavno diha, saj ima ščit velike zračne luknjice. Pakirano v škatlici, ki jo lahko uporabite tako za shranjevanje kot tudi sterilizacijo.

Uporaba dude

Dudo ponudite novorojenčku, ko potrebuje tolažbo.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Primernostotrok
Starostna skupinadojenček
Tip izdelkaduda

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.