Zoži izbor:

Počisti vse
Cena
Razpon cene med: 2 in 317
Farmacevtska oblika
Tip izdelka
Oblika
Mesto uporabe
Vsebuje
Namen
Težava
Tip kože
Predel uporabe
Prednost
Sestavina
Kdo uporablja?
Problem
Obdobje uporabe
Primernost
Učinek
Oznaka
Izbor
Starostna skupina
Namen uporabe
Tip termometra

Nosečnice in doječe matere

Izdelki, ki so posebej zasnovani za podporo zdravja, udobja in dobrega počutja nosečnic ter doječih mater, so pomembni za olajšanje telesnih sprememb in težav, ki se lahko pojavijo med nosečnostjo in dojenjem. Ti izdelki so namenjeni olajšanju telesnih težav, spodbujanju dobrega počutja in zagotavljanju podpore med edinstvenim obdobjem življenja.

Nosečnost in dojenje lahko povzročita številne telesne in psihološke spremembe, ki vplivajo na udobje ženske. Udobje med nosečnostjo in dojenjem je prav tako ključnega pomena za uspešno navezovanje na otroka. Ko se nosečnica ali doječa mati počuti udobno v svojem telesu in okolju, se povečuje tudi njena samozavest in zadovoljstvo z materinstvom, kar pozitivno vpliva na celotno izkušnjo.

Podrobneje o izdelkih v času nosečnosti in dojenja

Izdeki za nosečnice in doječe matere lahko pomagajo zmanjšati nelagodje in bolečine ter omogočajo boljše prilagajanje telesnih sprememb, ki jih doživlja ženska. Pomembno je izbrati pripomočke, ki ustrezajo individualnim potrebam in preferencam. Med nosečnostjo se lahko pojavijo različne težave zaradi neudobja, saj se telo nosečnice spreminja in prilagaja rasti in razvoju otroka. Tudi obdobje dojenja zahteva izredno udobje in pomoč. Pripomočki za dojenje so namenjeni olajšanju in izboljšanju izkušnje dojenja ter zagotavljanju udobja in podpore.

Med nosečnostjo lahko hormonske spremembe v telesu povzročijo tudi različne težave s kožo, zato so kozmetični izdelki zasnovani tako, da pomagajo ublažiti te težave in zagotovijo varno nego. Načrtovanje prehrane pred nosečnostjo je prav tako pomembno, saj lahko zdrava prehrana pred zanositvijo pozitivno vpliva na vaše zdravje in zdravje vašega prihodnjega otroka. S temi koraki lahko pripravite telo na nosečnost in poskrbite za najboljše možnosti. Med izdelke v tej kategoriji spadajo kozmetika, prehranska dopolnila ter pripomočki za nosečnice, doječe matere, novorojenčke, dojenčke in otroke. Ti izdelki so namenjeni olajšanju telesnih sprememb, zmanjšanju nelagodja in spodbujanju dobrega počutja nosečnic ter doječih mater, kar je ključnega pomena za zdravje in dobro počutje matere in otroka.

Udobje v nosečnosti je ključnega pomena za splošno zdravje in dobro počutje tako matere kot tudi nerojenega otroka. Bolj udobno se nosečnica počuti, bolj je verjetno, da bo sledila zdravemu načinu življenja, vključno s pravilno prehrano, redno telesno aktivnostjo in rednimi obiski pri zdravniku.

Preberi več ... Manj
Filtriraj seznam
Razvrsti
Izberi pogled Seznam Mreža
Prikazov na stran

Avent ščitnik za bradavice, 2 ščitnika

Od 12,91 €

Baby-Vac nosni aspirator na hišni sesalec

12,99 €

Čaj pri dojenju

6,50 €

Dabur shatavari, 60 kapsul

12,02 €

Dentaid Vitis Junior gel za zobe, 75 mL

4,65 €

Folica 400 µg, 30 tablet

6,08 €

Garmastan nega za prsi med dojenjem, 20 g

7,92 €

Genestin intimna krema, 30 mL

12,74 €

Goldi naravna duda iz kavčuka, 1 duda

Od 7,08 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.