Zoži izbor:

Počisti vse
Cena
Razpon cene med: 2 in 265
Tip izdelka
Mesto uporabe
Vsebuje
Namen
Težava
Predel uporabe
Prednost
Kdo uporablja?
Obdobje uporabe
Primernost
Oznaka
Starostna skupina
Namen uporabe
Tip termometra

Pripomočki

Obstaja veliko pripomočkov in izdelkov, ki so namenjeni olajšanju nosečnosti in dojenja ter zagotavljanju udobja in podpore za nosečnice, doječe matere, dojenčke in otroke. Nekateri pripomočki lahko pomagajo zmanjšati nelagodje in bolečine ter omogočajo boljše prilagajanje telesnih sprememb, ki jih doživlja nosečnica.

Pomembno je izbrati pripomočke, ki ustrezajo individualnim potrebam in preferencam. Med nosečnostjo se lahko pojavijo različne težave zaradi neudobja, saj se telo nosečnice spreminja in prilagaja rasti in razvoju otroka. Tudi obdobje dojenja zahteva izredno udobje in pomoč. Pripomočki za dojenje so namenjeni olajšanju in izboljšanju izkušnje dojenja ter zagotavljanju udobja in podpore doječi materi.

Podrobneje o pripomočkih v času nosečnosti in dojenja

Nosečniške blazine ali stezniki lahko pomagajo podpreti trebuh, razbremeniti hrbtenico in zmanjšati pritisk na spodnji del hrbta, kar lahko olajša nelagodje in bolečine v hrbtu. Oblikovane so tako, da nudijo podporo hrbtu, trebuhu in bočnim mišicam tudi med spanjem, kar lahko pomaga zmanjšati nelagodje in nespečnost. Nosečniške blazine ali blazine pod nogami lahko pomagajo zmanjšati oteklino in razbremeniti pritisk na noge in gležnje, kar je pogosta težava med nosečnostjo.

Pripomočki, kot so žoge za vadbo, trakovi za raztezanje in vaje za krepitev mišic medenice, lahko pomagajo pri pripravi na porod in ohranjanju telesne pripravljenosti. Pripomočki, kot so blazine za dvigovanje nog ali stojala za noge med sedenjem, lahko pomagajo zmanjšati pritisk na trebuh in olajšati prebavo. Nošenje nosečniških oblačil, ki so oblikovana za prilagajanje telesnim spremembam med nosečnostjo, lahko pomaga zagotoviti udobje in samozavest v vsakdanjem življenju.

Blazine za dojenje so oblikovane tako, da omogočajo podporo in udobje med dojenjem. Pomagajo pri pravilni legi otroka med dojenjem, kar lahko zmanjša napetost in nelagodje v vratu, ramenih in hrbtu. Črpalke za dojenje omogočajo črpanje mleka iz dojk, kar je koristno za hranjenje otroka ali vzdrževanje laktacije med ločitvijo od otroka. Električne črpalke ponujajo večjo učinkovitost in udobje, medtem ko ročne črpalke ponujajo prenosljivost in enostavno uporabo.

Hladilni vložki za dojke so namenjeni lajšanju bolečin in nelagodja zaradi nabrekanja, zamašenih mlečnih kanalov ali mastitisa. Oblikovani so tako, da se prilegajo dojkam in zagotavljajo hladno terapijo za lajšanje vnetja. Ščitniki za bradavice so pripomočki, ki se uporabljajo za lajšanje nelagodja in zaščito občutljivih bradavic med dojenjem. Med drugim v kategorijo pripomočkov spadajo tudi dude, varnostni izdelki, stekleničke, zobne ščetke in vse, kar bo prišlo prav vam ter vašemu otroku.

Preberi več ... Manj
Filtriraj seznam
Razvrsti
Izberi pogled Seznam Mreža
Prikazov na stran

Avent ščitnik za bradavice, 2 ščitnika

Od 12,91 €

Baby-Vac nosni aspirator na hišni sesalec

12,99 €

Goldi naravna duda iz kavčuka, 1 duda

Od 7,08 €

Goldi Oval naravna duda iz kavčuka, 1 duda

Od 7,08 €

Johnson`s baby blazinice

12,04 €

Lansinoh HPA lanolin za bradavice, 40 mL

24,64 €

Mlekovleček

6,28 €

To.To komplet za nego popka, 1 komplet

6,89 €

Avent 4v1 soparnik in mešalnik, 1 set

216,99 €

Nuvita otroški negovalni set - 2 odtenka

Od 21,99 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.