Manuka Health obliži za rane z manuka medom, 1 obloga

<p>Manuka Health obliž za rane z manuka medom je pripomoček, ki je namenjen tretiranju ran. Izdelek je napreden obliž, ki je pmpregniran z manukinim medom.</p>

Manuka Health obliž za rane z manuka medom je pripomoček, ki je namenjen tretiranju ran. Izdelek je napreden obliž, ki je pmpregniran z manukinim medom.

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Manuka Health obliž za rane z manuka medom je pripomoček, ki je namenjen tretiranju ran. Izdelek je napreden obliž, ki je pmpregniran z manukinim medom.

Manuka Health obliž za rane je edinstvena pomoč za vse rane. Izdelek je narejen iz naravnega hidrogela, ki je dodatno oplemeniten in impregniran z naravnim in prečiščenim manuka hidro gelom. Manukin med, s katerim je obloga impregnirana vsebuje le steriliziran medicinski med, ki je primeren vnašanju na poškodovane predele kože.

Izdelek je primeren za poškodbe epidermalne plasti, nanos pa je primeren tudi za opekline, odrgnine, površinske rane ter druge manjše poškodbe kože.

Manuka Health obliž za rane se lahko uporabi tudi kot obkladek in je primeren za regeneracijo poškodovane kože. Obkladek omogoča normalno dihanje, odstranjevane je hitro, enostavno ter neboleče.

Uporaba Manuka Health obližev za rane

Pred nanosom obliža naj bo predel, kamor ga želite nanesti temeljito očiščen. Obliž odstranite iz zaščitnega ovojčka tik preden želite obliž namestiti na površino tretiranega predela. Obliž za rano nanesite z gel stranjo, obliž lahko na rani tudi zavarujete s sekundarno oblogo ali pa le-tega zavarujte s povojem ali elastičnim dermalnim kožnim trakom.

Opozorilo: v kolikor se pojavijo znaki okužbe se nemudoma posvetujte z zdravnikom. Ustrezno reagirajte tudi v primeru rdečice, otekline ali prekomerno vročega predela, kamor je obliž nameščen.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Manuka Health Manuka Health
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja