Manuka Health svež matični mleček in 100+ manuka med, 250 mL

Manuka Health svež matični mleček in 100+ manuka med je inovativno prehransko dopolnilo in predstavlja popolnoma funkcionalno in naravno hrano. Manuka Health svež matični mleček in 100+ manuka med je inovativno prehransko dopolnilo in predstavlja popolnoma funkcionalno in naravno hrano.
168 168
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Manuka Health svež matični mleček in 100+ manuka med je inovativno prehransko dopolnilo in predstavlja popolnoma funkcionalno in naravno hrano.

Manuka Health svež matični mleček v kombinaciji z manukinim medom je odlična antioksidativna mešanica in je namenjena vsem, ki jim primankuje vitaminov in mineralov. Prehransko dopolnilo naj zaužijejo tudi vsi tisti, ki imajo tekom prehladnega obdobja številne težave in pogosto bolehajo za sezonskimi virozami prehladnega obdobja.

Svež matični mleček je pridobljen iz čebelnjakov, ki so natančno označeni, vodena je tudi dobra sledljivost. Čebelnjaki, kjer čebele pridelujejo manukin med ter tudi matični mleček so razporejeni v pokrajini, kjer ni težke industrije, pesticidnih sredstev in podobnih toksinov, ki jih v manukinem medu ne želimo.

Ker je svežemu matičnemu mlečku dodan tudi manuka med kombinacija deluje še močneje, predvsem pa sinergistično.

Odmerjanje prehranskega dopolnila

Uporabite tako, da odmerite po eno čajno žličko izdelka in sicer 1 krat ali 2 krat pred samim obrokom.

Izdelek naj ne uporabljajo otroci, ki so mlajši od 2 leti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Ampak igranje mi ni šlo nikoli dobro od rok - kako naj začnem? 

Če mislite, da se z otrokom težko igrate, za začetek ne smete biti prestrogi do sebe - ta sposobnost ni nikomur dana kar sama od sebe. Eden od možnih razlogov je, da se morda v vašem lastnem otroštvu niste nikoli igrali kakovostne igre, v kateri bi se vam kakšna odrasla oseba povsem posvetila. 

Tukaj je nekaj predlogov za igranje z otrokom, če je ta mlajši od petih let. Usedite se na tla nasproti otroka. Če vam je nelagodno, si omislite nekaj pripomočkov. 

Na primer, na začetku lahko spuščate mehurčke ali se izmenjujte z otrokom pri metanju vreče perja v zrak, nato pa ugotovita, kdo jih lahko več ujame, preden padejo na tla. Drug drugemu lahko pobarvata obraz (veliko več idej boste našli v poglavju Kemija ljubezni na str. 182). Zelo pomembno je, da je vaš glas lahkoten in zabaven. Če postane preveč resen, se otrok ne bo hotel igrati z vami. 
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Manuka Health Manuka Health
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov