Manuka Health zobna pasta z manuka medom in propolisom, 100 g

Manuka Health zobna pasta z manuka medom in propolisom je učinkovita zdravilna zobna pasta z ekstraktom manuka medu, propolisa ter oljem iz cvetov manukinega grmičevja. Manuka Health zobna pasta z manuka medom in propolisom je učinkovita zdravilna zobna pasta z ekstraktom manuka medu, propolisa ter oljem iz cvetov manukinega grmičevja.
541362 26

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Darja **** 4. 10. 2015 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Manuka Health zobna pasta z manuka medom in propolisom je učinkovita zdravilna zobna pasta z ekstraktom manuka medu, propolisa ter oljem iz cvetov manukinega grmičevja.

Manuka Health zobna pasta je zobna pasta s kombinacijo treh aktivnih učinkovin, ki pripomorejo k odlični ustni higieni. Zobna pasta je obogatena s sledečimi sestavinami:

  • manuka med: znano je, da manuka med izredno negativno vpliva na ustne težavw, to se še posebej pogosto izrablja v številnih oblogah, ki so namenjene hitrejšemu celjenju ran in veljajo kot medicinski pripomočki.
  • propolis: obloži sluznico ustne votline ter jo zaščiti pred negativnimi vplivi in vplivi ustnih encimov
  • olje manukinih cvetov: nežno neguje in zaščiti notranjost ustne votline

Zobna pasta je obogatena s propolisom, izvleček propolisa je visoke Premium kvalitete in najbolši ekstrakt, ki je dar čebeljega panja.

Manuka Health zobna pasta ne vsebuje umetnih cenenih penilnih sredstev, kot npr.: SLS, Natrijevega luril sulfata prav tako pa ne vsebuje fluoridnih ionov.

Zobna pasta je prijetnega osvežilnega mentolovega okusa, kar pripomore k vzdrževanju svežine, ki traja še nekaj časa po umivanju. Manuka med, ki je zobni pasti dodan je podan z visoko stopnjo manukinega faktorja, ki ga v primeru izdelkov Manuka Health označujemo s kratico MGO. MGO faktor zaščite za zobno pasto tako znaša 400+.

Uporaba Manuka Health zobne paste

Zobno pasto uporabljajte redno, še posebej v primerih majhnih poškodb ustne votline. Umivanje zobne votline je še posebej priporočeno po jedi.

Izdelek vsebuje propolis, ki je lahko potencialen vir alergične reakcije. Izdelek v takem primeru prenehajte uporabljati.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gripa

Cepimo se vsako leto znova, cepivo pa dobimo pri svojem zdravniku ali v pristojnem zavodu za zdravstveno varstvo. Cepljenje se ponavadi prične novembra, cepimo pa se lahko, dokler se ne pojavi epidemija gripe. Cepim o v mišico nadlahti. Cepivo sestavljajo očiščeni, oslabljeni virusi gripe. Gre za t. i. mrtvo cepivo, ki ne povzroča bolezni. Po cepljenju dobijo nekateri ljudje nizko vročino in bolečine v mišicah, na mestu cepljenja pa se lahko pojavijo rdečina, oteklina in bolečina, kar omilimo s hladnimi obkladki.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Manuka Health Manuka Health
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov