x
Vse kategorije
MAP aminokisline, 120 tablet
MAP aminokisline, 120 tablet
Oceni izdelek in zasluži
4.5 4

MAP aminokisline, 120 tablet

Proizvajalec: MAP America, Inc.
MAP aminokisline so prehranski dodatek namenjen nadomeščanju prehranskih aminokislin. Aminokisline so glavni gradniki velikih proteinskih molekul.
Cena: 43,76 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo
Vsebujeamino kisline, aminokisline

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Barbara | 3. 12. 2015 01:00
/
Izboljsano pocutje pri izgorelosti. Slabost je ta, da jo je tezje pogoltniti, ker je nekoliko suha.
Klavdija | 29. 12. 2016 19:15
MAP AMINOKISLINE
Ponovno se odločam za nakup MAP aminokislin, katere kupujem za staro mamo, ki je pri 91-ih letih v roku pol leta prestala dve operaciji (operariana kolka na obeh nogah zaradi dvakratnega padca in zloma), po drugi operaciji pa je zbolela se za hudo obliko pljučnice. Po vseh bolnišničnih in zdraviliških zdravljenjih je prišla domov skoraj neopokretna, shujšana in brez moči, nihče ni verjel, da bo še kdaj sama hodila.
Ker je izgubila mišično maso, ob tem pa naj bi se okvirno morala držati  še ledvične diete (omejitev beljakovin) sem razmišljala kako pomagati in zasledila prispevek o MAP,  zdel se mi je zanimiv ravno zaradi tega, ker obljublja povrnitev mišične mase brez ledvicam škodljivih stranskih produktov. Že po prvem tednu jemanja je pričela hitro napredovati, počuti se bolj močno, pričela je sama hoditi (prej je ob pomoči lahko naredila le nekaj korakov in takoj postala šibka). Napredku se je začudila tudi patronažna sestra, ki hodi na njen dom. Prepričana sem, da je MAP prispeval velik delež pri okrevanju.
Gorazd | 17. 10. 2017 12:46
MAP AMINOKISLINE
Zaradi optimalnega razvoja jih dajemo 8. letnemu sinu kot dopolnilo k prehrani.  Fant se je rodil kot nedonošenček in je bil skozi zgodnji razvoj zelo suhljat. Po jemanju, v zadnjih dveh letih,  je pridobil na mišični masi, sedaj se razvija enako kot sovrstniki. Glede na njegovo starost in njegovo težo, mu dajemu dve tableti zjutraj in dve popoldan oziroma zvečer, skupaj štiri tablete na dan. Ker je v zadnjih mesecih pridobil na teži, bomo morali dnevni vnos povečat. Podatke o podrobnem jemanju zanj smo pridobili na svetovnem spletu. Izdelek je popolnoma neškodljiv, ne glede na starost osebe, lahko jih jemljejo otroci ali starostniki.

Opis

MAP aminokisline so kvaliteten prehranski dodatek namenjen nadomeščanju prehranskih aminokislin.

Prehransko dopolnilo MAP tako vsebuje 8 esencialnih aminokislin, ki jih vaše telo nujno potrebuje ter jih ne more sintetizirati samo. Takšne aminokisline so esencialne in jih je potrebno pridobiti s pomočjo prehrane ali pa s prehranskimi dopolnili.

Aminokisline gradijo večje proteinske molekule, te pa so izrednega pomena za normalno funkcijo celičnih ter drugih sistemov v telesu.

Vse aminokisline dopolnila MAP so visoko uporabne ter vsebujejo organsko vezan dušik, katerega biološka uporabnost je kar 99 %. Izkoristek dušikovega atoma iz aminokislin MAP je tako skoraj popolna. Beljakovinska prehranjenost z uživanjem MAP aminokislin je tako učinkovitejša.

Pri prehrani z MAP se namreč le 1% aminokislin spremeni v odpadke, pri običajni beljakovinski hrani pa večina.

Sestavine tablete MAP aminokisline

Prehransko dopolnilo MAP je skoraj povsem nekalorično in praktično ne vsebuje hranilne vrednosti. MAP prehranski dodatek tako vsebuje le beljakovine ter aminokisline, ki so beljakovinski sestavni deli.

Sestavinakoličina
L-Levcin0,2 g
L-Valine0,16 g
L-Izolevcin0,15 g
L-Lizin0,14 g
L-Fenilalanin0,13 g
L-Treonin0,11 g
L-Metionin0,06 g
L-Triptofan0,04 g

MAP aminoksiline ne vsebujejo dodatkov maščob, soje, alergenov, GSO spremenjenih organizmov, konzervansov, mlečnih izdelkov, mlečnih proteinv, soje, glutena ipd.

Priporočena uporaba MAP aminokislin

Priporočena dnevna doza, ki jo lahko zaužijete je 3-5 tablet na dan. Takšno doziranje je primerno za normalno dopolnjevanje dnevne prehrane. Športno aktivni ljudje lahko zaužijejo večje količine prehranskega dopolnila, saj je poraba aminokislin povečana pri fizični aktivnosti. Športniki lahko zaužijejo do 10 tablet tekom celotnega dne z namenom izboljšane regeneracije po treningih.

-----

Splošni del

Aminokisline iz hrane ali iz prehranskih dopolnil? Kdaj jih lahko potrebujemo:

- ko se intenzivneje ukvarjamo s telesno aktivnostjo
- ko želimo shujšati oziroma regulirati telesno težo
- ko nam primanjkuje mišične mase
- času po prestani bolezni, poškodbi, kirurških posegih ipd.,
- kadar spadate v skupini ljudi s posebnimi potrebami - nosečnice, doječe matere ipd.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

Taksifolin (Taxifolin) – neverjeten antioksidant z 1000 učinki!

Le kaj vam pove kemijska formula (2R,3R)-2-(3,4-dihidroksifenil)-3,5,7-trihidroksi-2, 3-dihidrokromen-4-on? Ta dolga in zapletena kemijska formula opisuje enega najmočnejših antioksidantov, ki mu pravimo taksifolin ali taxifolin po angleško.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo
Vsebujeamino kisline, aminokisline

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.