Marifit Omega-3 DECAvit, 60 kapsul

<strong>Marifit Omega-3 DECAvit je prehransko dopolnilo, ki vsebuje 290 mg visoko koncentriranega in prečiščenega ribjega olja s 60% omega-3 maščobnih kislin in z vitamini A, C, D3 in E. </strong> Marifit Omega-3 DECAvit je prehransko dopolnilo, ki vsebuje 290 mg visoko koncentriranega in prečiščenega ribjega olja s 60% omega-3 maščobnih kislin in z vitamini A, C, D3 in E.
512931 18805

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Marifit Omega-3 DECAvit je prehransko dopolnilo, ki vsebuje 290 mg visoko koncentriranega in prečiščenega ribjega olja s 60% omega-3 maščobnih kislin in z vitamini A, C, D3 in E.

Z okusom črnega ribeza in gozdnih sadežev s sladili

Ribje olje v prehranskem dopolnilu Marifit Omega-3 DECAvit je izdelek vodilnega svetovnega proizvajalca ribjih olj EPAX. Ena mehka žvečljiva kapsula Marifit Omega-3 DECAvit poleg vitaminov A, C, D3 in E vsebuje 290 mg visoko koncentriranega in prečiščenega ribjega olja s 60 % omega-3 maščobnih kislin, med katerimi prevladujeta eikozapentaenojska kislina (EPK) in dokozaheksaenojska kislina (DHK).

EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca. Ta koristni učinek dosežemo z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK. Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil.

DHK ima vlogo pri ohranjanju vida. Ta koristni učinek dosežemo z dnevnim vnosom 250 mg DHK. Pri ohranjanju vida ima vlogo tudi Vitamin A.

DHK ima vlogo pri delovanju možganov. Ta koristni učinek dosežemo z dnevnim vnosom 250 mg DHK. Vitamin C prispeva k delovanju živčnega sistema in k normalnemu psihološkemu delovanju.

• Vitamini A, C in D imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema.

• Vitamina C in E imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Marifit Omega-3 DECAvit - odmerjanje

Odrasli naj odmerijo 2 do 3 kapsule dnevno.

Otroci, starejši od 6 let: odmerite med 1 do 2 kapsuli dnevno.

Kapsulo prežvečite in pogoltnite.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Marifit Marifit
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov