Mariplant čaj list poprove mete, 50 g
Mariplant čaj list poprove mete, 50 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Mariplant čaj list poprove mete, 50 g

Proizvajalec: galensko zdravilo
Mariplant čaj list poprove mete je zdravilni čaj izdelan iz listov poprove mete. Čaj se svetuje za uživanje ob prebavnih težavah. Listi poprove mete so namreč bogati s posebnimi učinkovinami.
Cena: 4,72 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkačaj
Vsebujezelišča
Težavaprebava

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Mariplant čaj list poprove mete je zdravilni čaj izdelan iz listov poprove mete . Čaj se svetuje za uživanje ob prebavnih težavah. Listi poprove mete so namreč bogati s posebnimi učinkovinami.

Prednosti čaja

Učinkovanje Mariplant čaja list poprove mete

Poprova meta že vrsto let velja za zdravilno rastlino. Nastala je s križanjem dveh vrst mete. Prepoznamo jo predvsem po pecljatih listih, ki imajo izrazito nazobčen rob. Najpogosteje se uporabljajo listi poprove mete .

Mariplant čaj list poprove mete je zdravilni čaj, ki se uporablja za lajšanje prebavnih motenj. Predvsem slabe prebave (sidpersija) ali napenjanje (Flatulenca). Čaj je izdelan iz posušenih listov poprove mete . V listih te rastline so prisotne učinkovine, ki delujejo blagodejno na prebavila. Gre za učinek olajšanja izločanja črevesnih plinov in pomirjanje krčev v prebavilih ter pospešujejo izločanje žolča.

Mariplant list poprove mete je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora za navedeno področje uporabe, ki temelji izključno na podlagi dolgotrajnih izkušenj. Če se znaki vaše bolezni poslabšajo ali ne izboljšajo v 2 tednih, se posvetujte z zdravnikom.

Uporaba

Predno si pripravite čaj, preberite navodila, ki so zapisana na embalaži.

Sestavine

list poprove mete

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkačaj
Vsebujezelišča
Težavaprebava

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.