Marvinia čistilni robčki za intimno nego pH 4.5, 10 robčkov

Mehki, nežni robčki Marvinia so odličen pripomoček za intimno nego, ko običajno čiščenje z vodo ni možno. Mehki, nežni robčki Marvinia so odličen pripomoček za intimno nego, ko običajno čiščenje z vodo ni možno.
18335 18335

Ocene in mnenja

Opis

Mehki, nežni robčki Marvinia so odličen pripomoček za intimno nego, ko običajno čiščenje z vodo ni možno. Še posebej so uporabni v času menstruacije in na krajih, kjer obstaja možnost okužbe (na bazenih, plažah, v telovadnicah itd.). Priročni so tudi, ko potujemo, saj jih zlahka nosimo v torbici.

Zahvaljujoč posebni formuli intimni robčki Marvinia ohranjanjo naravno kislost kože in zagotavljajo pravšnjo vlažnost ter svežino. Lahko se jih uporabi tudi večkrat na dan.

Navodila za uporabo:

izdelek se uporablja kot alternativa tekočim izdelkom za intimno nego. Spiranje z vodo ni potrebno.

Sestavine:

aloe vera gel 10 %, rastlinski izvlečki (kamilice 0,5 %, sleza 0,5 %, propolisa 0,1 %, nepozebnika 0,5 %, ognjiča 0,5 %, islandskega lišaja 0,5 %), semena grenivke 0,1 %.

Opozorila

Hraniti izven dosega otrok. Kozmetični izdelek. Izdelka ne uporabljajte na razpokani ali razdraženi koži.

SAMO ZA ZUNANJO UPORABO. BREZ PARABENOV. Vsebuje rastlinski glicerin.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Alergija je posledica neustreznega in pretiranega odziva na snovi, ki jih imunski sistem večine ljudi ne prepozna kot grožnjo. Tako se lahko razvijejo alergije na hišni prah, pelod ipd. Preobčutljiv imunski sistem je sicer mogoče umiriti s posebno obliko zdravljenja, desenzibilizacijo, vendar je postopek dolgotrajen. Alergične reakcije večinoma zdravimo z antihistaminiki.

Včasih pa pride do povsem neustreznega imunskega odziva, ki začne napadati telesu lastne beljakovine.

V takšnih primerih govorimo o avtoimunski bolezni. Sem sodi na primer revmatoidni artritis, pri katerem imunski sistem napada lastne sklepe.

Za telo je nevarno tudi pomanjkljivo delovanje imunskega sistema, do katerega lahko pride pri različnih boleznih. Ena takšnih bolezni je aids.

Preobčutljiv imunski sistem je sicer mogoče umiriti s posebno obliko zdravljenja, z desenzbilizacijo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov