Masculan kondomi 1, 10 ali 150 kondomov

Izdelani iz naravnega lateksa pri tem pa so upoštevani nemški in evropski standardi.
7386 7386

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Masculan preservativ 1 - primeren za dan in noč
 
Preservativi Masculan so izdelani iz naravnega lateksa pri tem pa so upoštevani nemški in evropski standardi.Kondomi so elektronsko testirani, zato so izjemno varni.
 
Masculan kondom je namenjen preprečevanju nezaželjene nosečnosti, lahko pa vas zaščiti tudi pred spolnimi boleznimi - AIDS-om.

Pakiranje kondoma Masculan 1

Masculan preservativ je pakiran v izredno terpežno ovojnino, poleg tega je elektronsko preverjen. Vsak kondom je pakiran v trpežnem aluminijastem ovoju.

Ustrezna uporaba kondoma omogoča tudi preprečevanje širjenja novih spolno prenosljivih bolezni.

Namen kondomov Masculan

S preservitivi Masculan preprečujete nastanek morebitne nosečnosti. Omogoča tudi zaščito pred AIDS-om in drugimi spolno prenosvljivimi bolenizmi.

Ustrezna uporaba je ključ do skoraj 100 % zaščite s preservativom masculan.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Prekomerno delovanje ščitnice

Odločitve s pomočjo zdravnika
Operacija. Kot alternativa radiojodni terapiji je za zdravljenje mogoča tudi delna (resekcija ščitnice) ali celotna odstranitev ščitnice. Priporočljiva je predvsem za mlajše ljudi, bolnike z veliko golšo in tiste, ki alergično reagirajo ali se jim pojavijo hudi stranski učinki. Tudi če obstaja sum škodljivega tumorja v ščitnici, operacija predstavlja najbolj zanesljivo metodo. Operacije ščitnice so danes rutinski posegi in so po operaciji slepega črevesa in dimeljske kile na tretjem mestu najpogostejših operacij. Smrtni primeri pri operaciji so izredno redki. Najpogostejši stranski učinek je ohromelost živca, ki vodi do trajne hripavosti. Prav tako redko, pri manj kot odstotku primerov, pride po operaciji do zmanjšanega ali nezadostnega delovanja ščitnice. V takšnem primeru je treba jemati nadomestek za hormone ščitnice v obliki tabletk.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Masculan Masculan
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov