Masmi ekološko intimno milo, 250 mL

<strong>Masmi ekološko intimno milo velja za kvalitetno intimno milo, ki je primerno za vse, ki trpijo za najrazličnejšimi alergijami predvsem na področju intimne nege.</strong> Masmi ekološko intimno milo velja za kvalitetno intimno milo, ki je primerno za vse, ki trpijo za najrazličnejšimi alergijami predvsem na področju intimne nege.
539775 5426

Ocene in mnenja

Opis

Masmi ekološko intimno milo velja za kvalitetno intimno milo, ki je primerno za vse, ki trpijo za najrazličnejšimi alergijami predvsem na področju intimne nege.

Sestavine tega kozmetičnega proizvoda so skrbno izbrane, izdelek pa ne vsebuje sestavin, ki bi delovale alergeno ter kožo prekomerno dražile.

Masmi ekološko intimno milo tako nežno očisti intimne dele in ob enem upošteva njihovo naravo, saj ne spreminja pH kože intimnih predelov ter pH-ja morebitnih sluznic.Narejen z izbranimi sestavinami in obogaten z ekološkim ognjičem in izvlečkom borovnice. Odišavljen z ekološkim eteričnim oljem sivke.

Izdelek Masmi ekološko intimno milo je primerno za negovanje ter vzdrževanje čistoče intimnih predelov in aicer za vso družino.

Hraniti izven dosega otroških rok. Samo za zunanjo uporabo. Shranjujte na suhem in hladnem mestu. S certifikatom ICEA. 250 ml.
Dermatološko testirano.

Uporaba Masmi intimnega mila

Izdelek se lahko uporablja tudi večkrat na dan - uporablja se lahko kot intimno milo, zaradi svoje izjemne nežnosti in široke uporabe pa ga lahko uporabljate tudi kot milo, ki je namenjeno kopanju.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Feldenkraisova metoda

Metoda Feldenkrais je nauk o gibanju, ki ga je razvil izraelski fizik Moshe Feldenkrais. Metoda podpira natančno zaznavanje in analizo lastnega gibalnega vzorca, ki naj bi pokazala podobo telesa in njegovih motenj.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Masmi Masmi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja