Masmi robčki za ličila, 20 robčkov

Masmi robčki za ličila so namenjeni izntenzivnemučiščenju in odstranjevanju nečistoč s površine obraza. Masmi robčki za ličila so namenjeni izntenzivnemučiščenju in odstranjevanju nečistoč s površine obraza.
441511 29229

Ocene in mnenja

Opis

Masmi čistilno vlažilni robčki so narejeni predvsem iz naravnega bombažnega materiala. Robčki so primerni za nego obraznih predelov predelov, ki jih ne iritirajo ali prekomerno dražijo. Robčki učinkovito odstranjujejo vse nečistoče in ličila.

Veliko konvencionalnih čistilnih robčkov vsebuje vrsto kemikalij, vključno s snovmi, ki sproščajo formaldehid in druge toksične kemikalije, parabene in umetne dišave. Vse naštete snovi so dokazano povezana z draženjem dermisa kože.

Dermatologi že dolgo izražajo zaskrbljenost zaradi tovrstnih sestavin ter opozarjajo na njihove možne neželjene učinke.

 

Masmi robčkiso formulirani za občutljivo kožo: 

narejeni iz organskega bombaža

naravne sestavine na rastlinski osnovi 

biološko razgradljivi in ​​primerni za kompostiranje 

primerno za vegane

dermatološko testirano na prostovoljcih

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Amebe iz rodu Naegleria (Alexeieff, 1912), imenovane tudi zemeljske amebe, so v naravi prosto živeče amebe, ki lahko povzročijo t. i. teramebozo. Živijo v sladki vodi (potokih, rekah, jezerih in bazenih), brakični vodi, slani vodi in termalni vodi. Bolj pogosto se pojavljajo v toplejših mesecih leta. Izmed sedmih poznanih vrst teh ameb je samo Naegleria fowleri patogena za človeka. Naegleria fowleri povzroča negleriozo (naegleriosis), ki se kaže z .meningoencefalitisom Do infekcije lahko pride zlasti pri kopanju v omenjenih vodah. Za razliko od amebe E. histolytica, ki povzroči okužbo osrednjega živčevja, ko se parazit iz okvar razširi po krvi, te amebe dosežejo možganske opne in možgane po nosni sluznici.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Masmi Masmi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov