Matis Radiance micelarna vodica, 200 mL

Matis Radiance micelarna vodica je vrhunska čistilna vodica, ki je namenjena hitremu odstranjevanju make upa ter ličil ali pa le nečistoč na površini obraza. Matis Radiance micelarna vodica je vrhunska čistilna vodica, ki je namenjena hitremu odstranjevanju make upa ter ličil ali pa le nečistoč na površini obraza.
27344 27344

Ocene in mnenja

Opis

Matis Radiance micelarna vodica je vrhunska čistilna vodica, ki je namenjena hitremu odstranjevanju make upa ter ličil ali pa le nečistoč na površini obraza.

Matis Radiance micelarna vodica je čistilna nega, ki globinsko regenerira kožno površino, jo tonificira ter odstrani vse nečistoče, da je absorbcija preostalih Matis proizvodov popolnejša.
Vsak dan uporabe Matis Radiance vodice je koža na izgled lepša ter bolj privlačna na izgled.

Dodani so odbojni pigmenti, ki koži povrnejo napetost, sijaj in lepoto. Z vsakim dnem koža postaja enakomernejša. Kozmetične sestavine v Matis vodici pripomorejo k celični obnovi, ter izboljšajo ten kože. Vodica deluje očiščevalno, ob enem pa koži nikakor ne škodi.

Uporaba Matis Radiance micelarne vodice

Vodico uporabite vsakodnevno do dva krat na dan in sicer zjutraj in/ali zvečer. Matis vodico uporabite tako, da vodico nanesete s kozmetično bombažno blazinico na predel obraza ter vratu.

Pred uporabo Matis Radiance micelarno vodico dobro pretresite.
Dermatološko testirano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Matis Matis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja