Max Dep depilacijska krema za obraz in telo s kamilico in aloe vero, 150 mL

Max Dep depilacijska krema s kamilico in aloe vero je primerna za zelo občutljivo in hitro razdražljivo kožo, hkrati pa omogoča učinkovito, hitro in varno odstranjevanje dlak. Max Dep depilacijska krema s kamilico in aloe vero je primerna za zelo občutljivo in hitro razdražljivo kožo, hkrati pa omogoča učinkovito, hitro in varno odstranjevanje dlak.
904244 18331

Ocene in mnenja

Opis

Max Dep depilacijska krema s kamilico in aloe vero je primerna za zelo občutljivo in hitro razdražljivo kožo, hkrati pa omogoča učinkovito, hitro in varno odstranjevanje dlak. Po uporabi Max Dep depilacijske kreme vaša koža ostane mehka in svilnata. Primerna je depilacijo obraza, pazduh, rok in nog.

Navodila za uporabo

izdelek nanašajte samo na čisto, nerazdraženo kožo brez aken. S priloženo lopatico nanesite tanko plast depilacijske kreme na predel kože, ki ga želite depilirati, in jo pustite delovati 4-8 min. Nato izdelek z navlaženo gobico odstranite.

Opozorila:

Če depilacijsko kremo uporabljate prvič, pred uporabo na majhnem območju opravite test občutljivosti. Izdelka ne uporabljajte na razpokani ali razdraženi koži. Pazite, da ne pride v stik z očmi, sluznico ali ranami na koži. Če se to zgodi, območje stika takoj sperite z obilico vode. Pekoč ali srbeč občutek med uporabo izdelka je lahko znak preobčutljivosti kože, zato morate v tem primeru depilacijsko kremo sprati z mrzlo vodo. Pred in po uporabi izdelka na kožo ne nanašajte sredstev proti potenju, parfumiranih izdelkov in mil. Izdelek vsebuje derivate tioglikolne kisline. Hraniti zven dosega otrok. Kozmetični izdelek. SAMO ZA ZUNANJO UPORABO.

Sestavine:

Aqua, Calcium Thioglicolate, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Urea, Lanolin, Ceteareth-25, PEG-8 Stearate, Sodium Hydroxide, Glyceryl Stearate, Parfum/Profumo, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hamamelis Virginiana Witch Hazel Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Propylene Glycol, Tetrasodium EDTA, BHT, Alpha-Methyl Ionone.

Rok uporabe: 24 mesecev po odprtju

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

OSEBE Z DISMORFNO MOTNJO IMAJO NEUSTREZNO PREDSTAVO O SVOJEM TELESU IN DOŽIVLJAJO HUDE DUŠEVNE STISKE ZARADI NAMIŠLJENE TELESNE HIBE ALI MANJŠE LEPOTNE NAPAKE.

Za osebe z dismorfno motnjo je značilno, da skušajo svojo napako- skriti. Že dolgo vemo, da imajo na primer bolniki z anoreksijo neustrezno predstavo o svojem telesu: naj so še take trlice, se sami sebi zdijo kot zavaljeni bajski. Veliko je tudi moških, ki so prepričani, da so presuhi, zato obsedeno dvigujejo uteži in občasno jemljejo celo anabolne steroide. Nekateri gredo neverjetno daleč, da bi se znebili svoje napake; zgodilo seje že, da si je kdo amputiral osovraženo okončino.

KAJ JO POVZROČA?

Pri dismorfni motnji opažamo nekatere značilnosti drugih psihiatričnih bolezni, na primer anoreksije in obsesivno-kompulzivnc motnje. Podobno kot osebe z anoreksijo tudi bolniki z dismorfno motnjo svoje telo dojernajo neustrezno, vendar v nasprotju z anoreksičnimi osebami, ki so na svoje mršavo telo ponosne, namišljeno hibo obravnavajo kot najhujšo skrivnost.

Za dismorfno motnjo je značilna pretirana zaskrbljenost zaradi namišljene lepotne napake. Čeprav je morda opazna manjša nepravilnost, bolnikova obsedenost z njo presega vsako mejo.

Dismorfna motnja se pogosto pojavi v puberteti, ko najstnike preplavita negotovost in plašnost. Bolniki imajo neredko občutek, da so pravcate spake s preveliko glavo, gromozanskimi rokami, neustrezno višino ali telesno težo in kupom mozoljev. V stiski so pripravljeni poskusiti čisto vse, od raznih čudežnih vaj za izoblikovanje mišic in krem proti izpadanju las do zvarkov proti mozoljem, saj so prepričani, da njihova koža spominja na lunine kraterje.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov