Max Dep depilacijski trakovi za telo, 12 trakov

Max Dep depilacijski trakovi za telo so preprosti in že pripravljeni za uporabo. Zagotavljajo nežno, a hkrati učinkovito in dolgotrajno odstranjevanje dlak, lahko pa se jih tudi večkrat uporabi. Max Dep depilacijski trakovi za telo so preprosti in že pripravljeni za uporabo. Zagotavljajo nežno, a hkrati učinkovito in dolgotrajno odstranjevanje dlak, lahko pa se jih tudi večkrat uporabi.
905097 18333

Ocene in mnenja

Opis

Max Dep depilacijski trakovi so preprosti in že pripravljeni za uporabo. Zagotavljajo nežno, a hkrati učinkovito in dolgotrajno odstranjevanje dlak, lahko pa se jih tudi večkrat uporabi.

Navodila za uporabo

z alkoholom dobro očistite del telesa, ki ga boste depilirali. Trakova z voskom podrgnite med dlanema, da se vosek segreje na vašo telesno temperaturo, nato ju ločite. En trak s prsti poravnajte na koži v smeri rasti dlačic (od zgoraj navzdol) tako, da se dobro oprime kože. Nato ga s hitro potezo potegnite v nasprotno smer rasti dlačic, da ga odlepite. Bodite pozorni, da trak povlečete vzporedno s kožo in čim bližje njej. Ta korak vam omogoča učinkovito in nebolečo depilacijo. Vsak trak lahko ponovno uporabite, dokler ne izgubi oprijema. Če ste trak že večkrat uporabili in ni več lepljiv, ga prepognite tako, da se vosek spoji in drgnite med dlanmi, da ga ponovno segrejete. Trak lahko nato spet uporabite.

Odstranjevanje voska s kože: če na vaši koži ostanejo sledi voska, ga odstranite tako, da nanj položite kos čistega, nenavoščenega depilacijskega traku in ga s hitrim potegom ostranite.

POZOR: Ker mora biti za uspešno depilacijo vosek primerno segret, osebam s slabšo prekrvavitvijo kožo priporočamo, da si območja, ki jih želijo depilirati, prehodno segrejejo z rahlo masažo.

Opozorila

Izdelka ne uporabljajte na razpokani ali razdraženi koži. Pazite, da ne pride v stik z očmi, sluznico ali ranami na koži. Če se to zgodi, območje stika takoj sperite z obilico vode. Hraniti zven dosega otrok. Kozmetični izdelek. SAMO ZA ZUNANJO UPORABO. NE VSEBUJE SESTAVIN ŽIVALSKEGA IZVORA.

Sestavine:

Glyceril Rosinate, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil, Cera Microcristallina/Microcrystalline Wax.

Rok uporabe: 24 mesecev po odprtju

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Zanimivo je, da večina do neke mere razume trpljenje oseb z dismorfno motnjo, čeprav se ne morejo poistovetiti z njihovo obsedenostjo in osamljenost jo. Vsakdo namreč na sebi najde kaj, s čimer ni povsem zadovoljen, od predolgega nosu, nizke postave, debelosti in nečiste kože do prekratkih nog in pleše.

V kulturi, prenasičeni z zvczdniškimi ideali telesne lepote, so bolniki z dismorfno motnjo taki kot mi, navadni smrtniki, le da je njihovo nezadovoljstvo z lastnim videzom pretirano izraženo.

KAKO JO ZDRAVIMO?

Strokovnjaki priporočajo kognitivno psihoterapijo, pri kateri bolnika izpostavimo zanj stresnim okoliščinam, tako da lahko sčasoma spet normalno zaživi, Tudi sclcktivni zaviralci ponovneg-a privzema serotonina so zelo učinkoviti, V skupinah za samopomoč lahko bolnik najde trdno oporo in koristne nasvete.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov