x
Vse kategorije
Maybe baby test za ovulacijo - večkratna uporaba
Maybe baby test za ovulacijo - večkratna uporaba
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Maybe baby test za ovulacijo - večkratna uporaba

Proizvajalec: Neopredeljen
Maybe baby je inovativni test, primeren za testiranje ovulacije. Je inovativna naprava, oziroma tako imenovani mikroskop, miniaturne izvedbe, izredno diskreten za uporabo.
Cena: 29,17 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Namen testiranje ovulacije
Tip izdelka hitri test

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Maybe baby je inovativni test, primeren za testiranje ovulacije. Je inovativna naprava, oziroma tako imenovani mikroskop, miniaturne izvedbe, izredno diskreten za uporabo. 

Ovulacijski tester je izredno enostaven za uporabo, mini-mikroskop pa je primeren za večkratno uporabo. Namen mini terterja je to, da vam pomaga prepoznati vaše najbolj plodne dni in idealen čas za spočetje vašega novega družinskega člana. 

Mini mikroskop

Mini mikroskop je namejen za individualno uporabo, s katerim je mogoče opazovati vzorce posušene sline. Naprava je popolnoma samostojna in trajna rešitev brez dodatnih stroškov, razen preproste menjave standardnih baterij na 2–3 leta. Test je namenjen večkratni uporabi. 

Z redno uporabo testa za ovulacijo Maybe baby opazujemo pojav kristalizacije sline in tako spremljamo cel mesečni ciklus, določimo datum ovulacije in njenega približevanja.

Maybe baby z mini-mikroskopom prikazuje povezavo med estrogenom in nivojem soli v vaši slini. Ko se približuje ovulacija, se raven estrogena poveča, kar poveča slanost (koncentracije soli) v vaši slini.

Na osnovi slik in spremljanja sprememb lahko določimo plodne in neplodne dni.

Kadar se posušena slina opazi pod mikroskopom, se kristalizirani vzorci, ki nastanejo s povečano koncentracijo soli, razlikujejo od vzorcev, ki nastanejo, ko je raven soli (in estrogena) nizka.

Spremljajte cikel ovulacije

  • Na začetku cikla je raven estrogena nizka in tester za ovulacijo Maybe Baby prikazuje vzorec kamenčkov ali pik.
  • Ko se približate ovulaciji, ravni estrogena začnejo naraščati in viden bo prehodni vzorec praproti in kamenčkov oziroma pik.
  • Okoli časa ovulacije bo viden značilen vzorec praproti.
  • Po ovulaciji, ko raven estrogena pade, bo spet viden prehodni vzorec ali vzorec kamenčkov / pik.

Kako si lahko z testom še pomagate?

- spremljajte stanje hormonov ter morebitno delovanje jajčnikov - to je še posebej pomembno pri dekletih, ki so v obdobju spolnega dozorevanja

- preverjajte motnje menstrualnega ciklusa v času pričetka menopavze

- določate lahko spol otroka, saj je spočetje deklice veliko bolj verjetno pri spolnem odnosu par dni pred ovulacijo, dočim je verjetnost za spočetje dečka večja v času na dan ovulacije. 

- kvaliteta testa je zagotovljena, test uporablja več milijonov zadovoljnih uporabnic

Navodila za uporabo testerja Maybe baby test

Prepričajte se, da vsaj 3 ure niste jedli ali pili, preden uporabite tester za ovulacijo Maybe baby, saj vzorec sline ne sme vsebovati onesnaževal. Hrana, pijača, zobna pasta , tekočina za izpiranje ust, žvečilni gumiji in morebitno kajenje bodo ovirali rezultate. Pitna voda ne vpliva na rezultate testa. 


Priporočamo, da vzamete vzorec najprej zjutraj, pred jedjo ali pred morebitnim ščetkanjem zob.

1. Odstranite zaščitni pokrov samega mini mikroskopa
2. Izvlecite iskalo, tako da ga nežno potegnete naravnost iz ohišja. Ne odvijte vrtljivega očesnega dela iz iskala.
3. Očistite vzorčno ploščo s priloženo krpico, ki ne vsebuje vlaken 

NIKOLI ne nanašajte vode neposredno na vzorčno ploščo. 

Pogosto zastavljena vprašanja

Kolikokrat lahko uporabim Maybe baby test?

Vaš Maybe Baby enostaven ovulacijski testerja lahko znova in znova uporabljate - omejitev ni. Kupiti ali zamenjati ni treba ničesar, razen baterij, ki se sčasoma izpraznijo. 

Kako izračunam obdobje ovulacije?

Dolžina menstrualnega cikla je število dni od prvega dne menstrualne krvavitve do dneva, ko se začne nova krvavitev v naslednjem menstruacijskem obdobju.

Za sledenje menstrualnemu ciklu uporabite tabelo: cikel plodnosti

Prvi dan menstruacije označite kot 1. dan in nato označite vzorce, ki jih vidite na svojem Maybe baby Ovulation testerju. To bo pomagalo prepoznati vaš lastni cikel.
Če imate običajen cikel, lahko uporabite tovrstno tabelo kot vodilo, da ugotovite, kdaj imate najverjetneje ovulacijo. To je samo splošno vodilo zato lahko nekatere ženske ugotovijo, da ovulirajo prej ali pozneje od tako določenega datuma.

Za tiste ženske z rednim ciklom je enostaven način preračunavanja obdobja ovulacije odštevanje 16 od števila dni v menstrualnem ciklu in nato dodajanje 4 dodatnih dni. Na primer, če imate 28 dnevni cikel, 28-16 = 12 ( +4 = 16), zato najverjetneje ovulirate med 12. in 16. dnem svojega cikla.

Ali bodo cigarete / žvečilni gumi / zobna pasta vplivale na odčitanje Maybe baby ovulacijskega testa?

Da, v bistvu lahko karkoli, kar vstavite v usta (razen vode), vpliva na odčitke testerja za ovulacijo Maybe baby, saj vpliva na vašo slino. Za zanesljivo odčitavanje potrebujete čisto slino.

Ocene in mnenja

Tomaž; | 5. 10. 2016 02:00
/
ceneje - to je pomembno!

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

ELEKTRONSKE NAPRAVE

Na voljo je kar nekaj naprav za lajšanje bolečin, stanejo pa od nekaj deset do več sto evrov. Ceprav se naprave med seboj razlikujejo, vse delujejo tako, da spodbujajo pretok krvi v prizadetih delih in 'povozijo' ali 'preglasijo' bolečinska sporočila, ki potujejo v možgane. Takšne naprave počnejo v mehanskem smislu natančno to, kar počne človek, ko skuša bolečino od udarca, ublažiti z gladenjem prizadetega mesta. Gladenje ne poveča le krvnega pretoka, zaradi česar se pospeši proces zdravljenja, pač pa tudi 'zamoti' živčevje, tako da bolečinski signali ne prodrejo do njega. Ročne vibracijske masažne naprave, infrardeči tonerji in zvočnovalovne naprave so pri tem različno uspešni, pri čemer je uspeh pogosto enako odvisen od uporabnikove sproščenosti pri uporabi naprav kot od neposrednega zdravilnega učinka.

Bolj prefinjene naprave, ki učinkujejo z nevidnimi valovi elektromagnetnega spektra, zlasti z elektriko in magnetizmom, so že uveljavljene in so vse uspešnejše pri lajšanju simptomov akutnih in kroničnih bolečin. Najbolj znana metoda, ki jo danes uporabljajo v številnih klasičnih protibolečinskih ambulantah po vsem svetu, je transkutana električna nevrostimulacija oziroma metoda TENS, ki spodbuja živčevje. Vse bolj priljubljena je nova generacija naprav, ki za lajšanje bolečin uporabljajo magnetne frekvence, nižje od 25 hercev, zdi se, da so zelo uspešne. Vendar so te naprave kot oblika samopomoči veliko manj dostopne kot toncrji in masažne naprave, večinoma predvsem zaradi tega, ker se je treba pred uporabo posvetovati s terapevtom, uporaba pa mora potekati pod nadzorom.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Spletne vsebine

Taksifolin (Taxifolin) – neverjeten antioksidant z 1000 učinki!

Le kaj vam pove kemijska formula (2R,3R)-2-(3,4-dihidroksifenil)-3,5,7-trihidroksi-2, 3-dihidrokromen-4-on? Ta dolga in zapletena kemijska formula opisuje enega najmočnejših antioksidantov, ki mu pravimo taksifolin ali taxifolin po angleško.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Novalac Prenatal kapsule, 30 kapsul

14,03 €

Baby check mini tester

3,11 €

First sign duo test

3,68 €
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Namen testiranje ovulacije
Tip izdelka hitri test

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.