Mazilo Hemogel, 75 mL

<p>Pomirja, blaži in odpravlja rdečico na koži.</p>

Pomirja, blaži in odpravlja rdečico na koži.

2021-11-27 6,58 €
905488 3744

Ocene in mnenja

Opis

Mazilo Hemogel - neparfumiran gel Hemogel pomirja, blaži in odpravlja rdečico na koži.

Sestavine

Aqua, Propylene glycol, Mimosa tenuiflora, Glycerin, Aesculus hippocastanum, Carbomer, Cupressus sempervirens, Imidazolidinyl urea, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Indikacije

Neparfumiran gel, ki blaži, pomirja in odpravlja dermalne težave. Koristen kot pripomoček proti kožnim težavam, ki jih povzročajo številne dermalne nevšečnosti.

Najpomembnejša sestavina gela je zagotovo mimoza vrste mimosa tenuiflora ali tepezcohuite, ki raste na jugu Mehike in se je že tradicionalno uporabljala v času pred prihodom Špancev. Je drevo visoko 3-5 metrov, ki spada v družino stročnic, značilni so beli grozdasti socveti.

Tepezcohuite je v Mehiki znan kot “drevo za kožo” in je zelo bogat z učinkovinami kot so: flavonoidi, tanini (zajemajo obsežno skupino polifenolnih skupin, delujejo regenerativno, zato postane koža gladka), oligoelementi (še posebej cink, baker, mangan, železo in magnezij, ki imajo bistveno vlogo pri obnovi in zaščiti celic).

Skupaj z mimozo delujejo divji kostanj in cipresa.

V divjem kostanju prisotni flavonoidi, zlasti pa saponini in escina.

Cipresa že od nekdaj velja za enega najbolj učinkovitih ekstraktov.

Pomembni kemijski podatki:

pH (T=20°C): 6.1-6.6  

Napotki za uporabo gel namažite na prizadeto območje. Ponovite večkrat dnevno.

Način shranjevanja

hranite na hladnem mestu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Hemoroidi

Obravnavanje bolnikov s hemoroidi je kompleksno in bolnik ob tem potrebuje hitro in učinkovito odpravljanje simptomov, vključno s krvavitvami, ki se lahko pojavijo med napadi. Poleg osnovnega zdravljenja,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Za vas in vašo ženo je postal alkohol osnovni sovražnik in strah pred tem, da bi vaša sinova zapadla v alkoholizem' vam daje energijo, da v tem boju vztrajate. Lahko ste srečni, da imate sinova, ki se zavedata svojega vedenja, kar pove marsikaj o vašem načinu vzgoje v prvih desetih do dvanajstih letih njunega življenja. Sinova sta pripravljena na odprto razpravo z vami, ne pretvarjata se in ne lažeta. Na vašem mestu bi na to nazdravil!

Odvisnost od opojnih sredstev je strašljiva in danes vemo, da lahko tako mladostniki kot odrasli postanejo odvisni od marsičesa: od alkohola, mamil, seksa, nakupovanja, igranja računalniških igric, deskanja po spletu, psihofarmatikov, iger na srečo itd. Zasvojenih odraslih je precej več kot zasvojenih najstnikov, vzroki pa so vedno enaki: slabo samospoštovanje, negativna samopodoba in pomanjkanje sposobnosti za premagovanje vzponov in padcev vsakdanjega življenja.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura house Natura house
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja