Mazilo za nosečke - naravno, 50 mL

Naravno mazilo za nosečke - ″… ko koža dahne hvala …″ Naravno mazilo za nosečke - ″… ko koža dahne hvala …″
420522 16654

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Lidija **** 1. 07. 2017 08:45
Pozdravljeni, tekom nosečnosti sem uporabljala mazilo za nosečke proizvajalke Vesne Štorgel. Z mazil... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Mazilo za nosečke je namenjeno predelom telesa, ki se med nosečnostjo raztezajo: trebuh, prsi, zadnjica, stegna … vsebuje skrbno izbrane sestavine, katerih kombinacija omogoča medsebojno dopolnjevanje njihovih učinkov.

Mazilo tako:
-    pusti koži dihati;
-    jo neguje, globinsko nahrani in navlaži;
-    poveča njeno elastičnost;
-    spodbuja obnavljanje kožnih celic ter njihovo rast.

Po uporabi mazila je koža pomirjena, globinsko nahranjena, navlažena in povečana je prožnost občutljivih predelov telesa, ki se med nosečnostjo naravno raztezajo.

Mazilo za nosečke pusti koži dihati, jo vlaži, neguje in spodbuja njeno delovanje. Koencim Q10 in vitamin E poskrbita za obnavljanje kožnih celic in njihovo rast. Dodatek pantenola omogoča, da učinkovine mazila prodrejo v globlje plasti kože in jo s tem tudi globinsko nahranijo ter navlažijo. Namenjeno je predelom telesa, ki se med nosečnostjo raztezajo (trebuh, prsi, zadnjica, stegna). Nanesti na izbrane predele telesa in s krožnimi gibi vtreti v kožo. Po uporabi dobro zapreti. Shranjevati v hladnem prostoru.

Uporaba mazila za nosečke

Mazilo se 1x do 2x na dan nanese na izbran predel telesa in se ga s krožnimi gibi vtre v kožo. Koža je po njegovi uporabi gladka, elastična in nežna na dotik.

Izdelek ne vsebuje parabenov, mineralnih olj, konzervansov in je brez dišav.

Sestavine:

olivno olje, cvetovi ognjiča, čebelji vosek, koencim Q10, provitamin B5, vitamin E.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Trenutna poročila

 Prosite vsakega od vaših sedanjih zdravnikov za kopije vaših zdravstvenih kartotek. Če že več let obiskujete enega zdravnika, vprašajte, ali podatke, ko jih dobite, kot so telefonske številke službe za uporabnike, imena zaposlenih, ki vam lahko pomagajo, in spletni naslov zavarovalnice. Zdravstveni podatki za nujne primere Imejte seznam življenjsko nevarnih alergij ali drugih zdravstvenih stanj, s katerimi mora biti v nujnem primeru zdravstveno osebje takoj seznanjeno. Vstavite jih v mapo z napisom »NUJNI PODATKI« in poskrbite, da bo povsem na vrhu vaše mape z medicinskimi podatki.

Vključite tudi svojega zobozdravnika, oku lista in druge specialiste, ki jih redno obiskujete.

Poročila specialistov

Pogosto zdravniki ne morejo sporočiti podatkov, ki jih dobijo od drugih zdravnikov. Zato pojdite k specialistu, ki ste ga obiskali za različna testiranja ali posvetovanja, in ga prosite za kopije njegovih poročil.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vesna Štorgel Vesna Štorgel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja