Medex beljakovinski smoothie z okusom malina, 500 mL

Visoka vsebnost beljakovin v obliki beljakovinskega napitka. Za hiter in učinkovit vnos beljakovin v telo.<br> Visoka vsebnost beljakovin v obliki beljakovinskega napitka. Za hiter in učinkovit vnos beljakovin v telo.
27361 27361

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Visoka vsebnost sirotkinih beljakovin v obliki napitka. Za hiter in učinkovit vnos beljakovin v telo.  Beljakovinski smoothie z okusom maline ima visoko vsebnost sirotkinih beljakovin (25 g).


Je vir prehranskih vlaknin in ima nizek glikemični indeks. Ima pravi delež sadja (malinina kaša) in je zato edinstven izdelek na slovenskem trgu.

Sestavine Medex beljakovinskega napitka

sirotkine beljakovine, malinova kaša, mlečna smetana

• Visoka vsebnost beljakovin (25 g).

• Vir prehranske vlaknine.

• Nizek glikemični indeks.

Namen uporabe Medex beljakovinskega napitka

Za vse, ki potrebujejo dodaten vir beljakovin.

Uporaba Medex beljakovinskega napitka

Priporočamo ga po športnih aktivnostih in vsem, ki uživajo premalo beljakovin. Je preprost za uživanje, saj je že pripravljen za uporabo.
Odličen je za na pot in je vedno pri roki za potešitev lakote. Zaradi postopka sterilizacije UHT je beljakovinski smoothie obstojnejši in ga do odprtja ni treba hraniti v hladilniku.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja