Medex Gelee Royale Men kapsule z matičnim mlečkom, ginsengom, vitaminom E in cinkom, 30 kapsul

<p>So namenjene mo&scaron;kim za več življenjske moči.</p>

So namenjene moškim za več življenjske moči.

597465 13510

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Men Vital kapsula z matičnim mlečkom, ginsengom, vita­minom E in cinkom so namenjene moškim za več življenjske moči.

Skrbno izbrane sestavine izvirajo iz zakladnice čebeljega panja in tradicionalne kitajske medicine, v kateri se ginseng uporablja že prek 5000 let.

  • Matični mleček je že stoletja znan kot eliksir življenja
  • Ginseng uporablja se v tradicionalni kitajski medicini
  • Vitamin E ščiti celice pred oksidacijskimi poškodbami s prostimi radikali.
  • Cink pa pripomore k proizvodnji spolnih hormonov in plodno­sti ter k optimalnemu delovanju reprodukcijskih organov in ima vlogo pri delvanju imunskega sistema.

Priporo­čamo. da zjutraj ob obroku zaužije 1 kapsulo z 2 dL tekočine.

Odmerjanje prehranskega dopolnila

Odmerite po 1 kapsulo na dan in sicer zjutraj po obroku s kozarcem vode.
Svetujemo neprekinjeno uživanje 2 meseca, sledi enomesečni presledek, nato ponovimo z uživanjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Zdravljenje bolečin je eno od področij, kjer se zmogljivost naravnega zdravljenja močno uveljavlja in prihaja do izraza. Tudi gibanje in globoko sproščanje sta, poleg pozitivnega mišljenja, dejavnika, ki zapirata bolečinska vrata. Vsi trije pa so sestavni del klasičnih duhovno-telesnih tehnik, kot so joga, tai chi in meditacija, pa tudi sodobnejših metod, kot sta vizualizacija in biološka povratna zanka. Poznamo približno dva ducata naravnih postopkov zdravljenja bolečin. Mednje sodijo akupunktura, akupresura, zdravljenje z vodo, aromaterapija, masaža, refleksologija, hipnoterapija, zeliščna medicina, homeopatija, psihoterapija in svetovanje, zvočna in barvna terapija, ustvarjalno-umetnostna terapija in zdravilstvo. Vsem tem postopkom je skupno, da si, prizadevajo sodelovati s telesom, z duhom in s čustvi in ne delovati proti njim. Čeprav so raziskave učinkovitosti številnih naštetih oblik zdravljenja še vedno v povojih, vse metode zdravljenja, ki jih opisuje ta knjiga, dokazano zmanjšujejo, lajšajo, včasih pa povsem odpravijo bolečine. Uporaba teh načinov zdravljenja je varna ob upoštevanju navodil, ki jih daje knjiga. Kljub temu je potrebnih nekaj dodatnih opozoril.

Prvič - ne pozabite, da je vaša bolečina osebna, lastna samo vam in značilna samo za vas. Iz tega sledi, da to, kar deluje pri drugih, pri vas, žal, morda ne bo zaleglo (seveda pa lahko deluje celo bolje). Prilagajanje zdravljenja vam kot posamezniku pa je vseeno najpomembnejše načelo učinkovitega naravnega lajšanja bolečin. Morda boste morali zato poiskati pomoč v protibolečinski ambulanti ali pri specialistu za naravno medicino, kjer vas bodo usmerili na pravo pot.

Drugič - pri številnih metodah zdravljenja je navadno potreben čas, to velja še zlasti za kronične bolečine. Morda bo potrebna vztrajnost, preden boste lahko spremenili nagnjenja in navade, ki ste se jih navzeli v letih bolečin, k temu pa navsezadnje sodi tudi način, na kakršnega se dojemate v odnosu do bolečine (je bolečina vaš gospodar ali ste vi gospodar bolečine).
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov