Medex Guarana Natural Energy, 30 kapsul

Medex Guarana Natural Energy je naravna energija v kapsuli za lažje premagovanje povečanih psihofizičnih aktivnosti. Medex Guarana Natural Energy je naravna energija v kapsuli za lažje premagovanje povečanih psihofizičnih aktivnosti.
467588 27218

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Medex Guarana Natural Energy je naravna energija v kapsuli za lažje premagovanje povečanih psihofizičnih aktivnosti.

Sestavine dopolnila Medex Guarana Natural Energy

naravni kofein iz gvarane in niacin

Naravni kofein iz gvarane - ker v krvni obtok prehaja veliko počasneje kot kofein iz kave, je njegovo delovanje enakomernejše in dolgotrajnejše.

Niacin prispeva k sproščanju energije pri presnovi, normalnemu delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju; zmanjšuje utrujenost in izčrpanost.

Namen uporabe dopolnila Medex Guarana Natural Energy

Za odrasle, pred katerimi so ure dela, vožnje ali drugih aktivnosti, ki zahtevajo zbranost in energijo. Ker vsebuje kofein, izdelek ni priporočljiv za otroke in nosečnice.

Uporaba Medex Guarana Natural Energy dopolnila

Priporočena dnevna količina je do 3 kapsule, kar vam omogoča, da količino zaužitega kofeina prilagodite svojim potrebam.

Tri kapsule vsebujejo 90 mg naravnega kofeina iz gvarane, kar je približno enako količini kofeina v dveh skodelicah kave. Vsebino kapsule lahko zaužijete tudi brez ovojnice, v vodi, smutiju ali soku.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja