MediBalance AB, 30 kapsul

Prehransko dopolnilo z izbranimi B vitamini in minerali za prehransko podporo ob jemanju antibiotikov. Prehransko dopolnilo z izbranimi B vitamini in minerali za prehransko podporo ob jemanju antibiotikov.
537446 15367

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo z izbranimi B vitamini in minerali za prehransko podporo ob jemanju antibiotikov.

• Jemanje antibiotikov lahko povzroči spremembe v varovalni črevesni flori, zato lahko vodi k težavam prebavnega trakta. Niacin, vitamin B2 in biotin prispevajo k ohranjanju zdravih sluznic.
• Kombinirano z lakto- in bifidobakterijami iz visoko kakovostnih virov.
• V posebnih ovojninah kapsul z odloženim sproščanjem (DR-Caps®) za zagotovitev varnega prehoda mešanice bakterij skozi želodec.

Priporočen dnevni odmerek MediBalance AB kapsul

2 kapsuli na dan z veliko tekočine, pred obrokom. Ne jemljite hkrati z antibiotiki, ampak v razmaku nekaj ur.

Vsebnost v dnevnem odmerku:2 kapsuli% PDV*
niacin (mg NE) 32 mg 200
riboflavin/vitamin B2    2,8 mg 200
D-biotin    100 mcg 200

*% priporočenega dnevnega vnosa v skladu z EU regulativo 1169/2011

Črevesna flora

Črevesna flora je sestavljena iz velikega števila različnih bakterij, ki naseljujejo črevesno sluznico. Z njihovo pomočjo se hrana, predvsem pa balastne snovi, ustrezno razgradijo. Nepoškodovana črevesna flora ima varovalno vlogo in nas ščiti pred škodljivimi mikroorganizmi. Zaradi tega so zdrava in stabilna črevesna flora, ter urejena prebava pomembni pri ohranjanju dobrega počutja in zdravja.

Antibiotiki vplivajo na črevesno sluznico

Antibiotiki so zaradi svojega učinkovitega delovanja pri odstranjevanju škodljivih mikroorganizmov pogosto predpisana zdravila pri infekcijah. Vendar pri uničenju  škodljivih bakterij prihaja tudi do odstranitve koristnih bakterij črevesne flore. Če je varovalni bakterijski plašč poškodovan, trpi zaradi tega črevesna sluznica.

mediBalance AB-Zaščita črevesja pri jemanju antibiotikov

mediBalance AB-je preparat, ki ščiti črevesje pri jemanju antibiotikov. Vitamina B2 (riboflavin) in B3 (niacin) pomagata pri ohranjanju intaktne črevesne sluznice. Biotin prispeva k normalni funkciji črevesne sluznice. Preparat vsebuje kombinacijo patentiranih lakto in bifido bakterij visoke kakovosti.

Rastlinske kapsule (DR-Caps) omogočajo varen prehod skozi želodec

mediBalance AB kapsule (DR-Caps®) so iz rastlinske ovojnine, ki je obdelana s posebnimi postopki. Večja zamreženost kapsule ščiti vsebino le-te pred želodčno kislino. Tako je omogočen varen prehod vsebine kapsule skozi želodec in sproščanje le-te v črevesju.

MediBalance iz NICApur-a – idealni spremljevalec zdravil

Dodaten vnos mikrohranil je potreben ob jemanju številnih zdravil. Zdravila pogosto uporabljajo enake transportne in presnovne poti v telesu kot vitamini in minerali. To medsebojno prekrivanje vpliva na absorbcijo, presnovo in izločanje vitaminov ter mineralov. Jemanje večih zdravil hkrati še močneje vpliva na razpoložljivost vitaminov in mineralov v telesu.
NICApur mediBalance izdelki na preprost in varen način nadomeščajo izgubljena mikrohranila in so zato idealni spremljevalec zdravil.

Za vse mediBalance izdelke velja, da so:
•    Brez barvil in brez konzervansov.
•    Brez glutena, brez laktoze. Brez fruktoze.
•    100% vegetarijansko.
•    Pripravljeni po principu čistih substanc

Kot telesni stražar vas mediBalance izdelki ščitijo pred pomanjkanjem vitaminov in drugih mikrohranil ob jemanju zdravil.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: NicaPur NicaPur
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja