MediBalance PILCO, 30 kapsul

Prehransko dopolnilo z izbranimi vitamini in minerali za prehransko podporo ob jemanju hormonske kontracepcije. Prehransko dopolnilo z izbranimi vitamini in minerali za prehransko podporo ob jemanju hormonske kontracepcije.
537462 15369

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo z izbranimi vitamini in minerali za prehransko podporo ob jemanju hormonske kontracepcije.

• Jemanje “pilule” lahko vpliva na nivo vitamina B6 in folne kisline, ki prispevata k delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovaju.
• Mineral magnezij in vitamina C in B12 prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
• Vitamin B2 in mineral cink imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Priporočen dnevni odmerek MediBalance PILCO kapsul

1 kapsula na dan z veliko tekočine.

Vsebnost v dnevnem odmerku:2 kapsuli% PDV*
vitamin C 120 mg 150
vitamin B6 6 mg 429
vitamin B2 3,2 mg 229
folna kislina 400 mcg 200
vitamin B12  3,5 mcg 140
magnezij 60 mg 16
cink 5 mg 50

*% priporočenega dnevnega vnosa v skladu z EU regulativo 1169/2011

Dobro počutje in „pilula“

Zdravje, dobro počutje in učinkovitost so za mlade ženske zelo pomembni. Hormonska kontracepcija vpliva na preskrbo z vitamini v telesu in tako tudi na splošno počutje. Zlasti pri dolgoletni uporabi kontraceptivov in neuravnoteženem prehranjevanju bi morali poskrbeti za povečan vnos vitaminov B6 in folne kisline. Oba vitamina prispevata k normalnemu delovanju živčnega sistema in k dobremu psihičnemu počutju. NICApur Supplements

mediBalance Pilco vpliva na vaše dobro počutje

Uporaba „pilule“ lahko vpliva na nivo vitamina B6 in folne kisline, ki imata pomembno vlogo pri normalnem delovanju živčnega sistema. Poleg vitamina B6 in folne kisline vpliva „pilula“ tudi na nivo magnezija, cinka, kot tudi na nivo vitaminov B12, B2 in vitamina C. mediBalance PILCO nudi preskrbo s ciljnimi vitamini in minerali, potrebnimi pri jemanju „pilul”.

mediBalance PILCO – ugodno delovanje potrjeno v študijah

Učinek mediBalance PILCO je bil testiran v študiji, pri kateri so sodelovale ženske, ki jemljejo kontraceptive. Tromesečna uporaba preparata mediBalance PILCO je pripomogla k izboljšanju zdravstvenega stanja in dobremu psihičnemu počutju. Istočasno se je izboljšal status določenih hranil v telesu, zlasti vitamina B6, ki ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov. Pri preiskovankah so se zvišale tudi vrednosti serotonina, ki je znan kot „hormon sreče“.

MediBalance iz NICApur-a – idealni spremljevalec zdravil

Dodaten vnos mikrohranil je potreben ob jemanju številnih zdravil. Zdravila pogosto uporabljajo enake transportne in presnovne poti v telesu kot vitamini in minerali. To medsebojno prekrivanje vpliva na absorbcijo, presnovo in izločanje vitaminov ter mineralov. Jemanje večih zdravil hkrati še močneje vpliva na razpoložljivost vitaminov in mineralov v telesu.
NICApur mediBalance izdelki na preprost in varen način nadomeščajo izgubljena mikrohranila in so zato idealni spremljevalec zdravil.

Za vse mediBalance izdelke velja, da so:
•    Brez barvil in brez konzervansov.
•    Brez glutena, brez laktoze. Brez fruktoze.
•    100% vegetarijansko.
•    Pripravljeni po principu čistih substanc

Kot telesni stražar vas mediBalance izdelki ščitijo pred pomanjkanjem vitaminov in drugih mikrohranil ob jemanju zdravil.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: NicaPur NicaPur
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja