Mediblink M126 toplotno-hladilna blazinica s pasom za hrbet XL - velikosti 20,5 x 38,5 cm

Gel je v obliki mehkih kroglic, ki se prosto premikajo znotraj blazinice, zato se blazinica zelo dobro prilagodi telesu takoj, ko jo vzamete iz zmrzovalnika. Gel je v obliki mehkih kroglic, ki se prosto premikajo znotraj blazinice, zato se blazinica zelo dobro prilagodi telesu takoj, ko jo vzamete iz zmrzovalnika.
924075 27439

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Prednosti terapije s kroglicami  

Gel je v obliki mehkih kroglic, ki se prosto premikajo znotraj blazinice, zato se blazinica zelo dobro prilagodi telesu takoj, ko jo vzamete iz zmrzovalnika. Zaradi posebnega pliša je uporaba blazinice veliko bot] udobna, hkrati pa se Lahko neprekinjeno uporablja daU časa. Ima elastičen pas s katerim jo Lah ko enostavno pričvrstite na roko, ramo, nogo, trebuh ali križ.  

Uporabite toplo  

V primeru bolečin na področju ramen, križa ali trebuha.  

Obkladek segrevajte 45 sekund v mikrovalovni pečici. Tam ga pustite še 20 sekund, preden ga potožite na kožo. Obkladek 2 minuti preizkušajte na telesu. Ce želite toplejši obkladek, ga v mikrovalovni pečici segrevajte v korakih po 5 sekund, dokler ne dosežete optimalne temperature.  

Uporabite hladno  

Blazinica je primerna tudi za uporabo pred in po vadbi.   Obkladek položite v hladilnik ali zmrzovalnik in ga tam pustite vsaj 2 uri. Obkladek položite na prizadeto območje za največ 20 minut. Preden obkladek ponovno uporabite, počakajte vsaj 20 minut. V kolikor ga obrnete na plišasto stran, ga Lahko brez prekinitve uporabljate dal] časa. Pliš omogoča večje udobje pri uporabi izdelka in ublaži pretirano toploto ali mraz. Ko izdelka ne uporabljate, ga Lahko hranite v zmrzovalniku.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mediblink Mediblink
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov