Medicinska duda Curaprox - rešitev za vsakega otroka!

Za miren spanec dojenčka in staršev. Učinkovita tolažba brez neželenih učinkov.

Kakovost na treh stebrih - za varen in miren spanec.
Preden izraste prvi zobek in je otroku v tolažbo sesanje dude, naj bo ta taka, da ne bo povzročila neželenih posledic za razvoj otrokovih ust, čeljusti in ugriza. Pri podjetju Curaden imajo za svoje izdelke izoblikovana zelo stroga merila kakovosti. Osnova teh meril so trije stebri: učinkovitost, atravmatičnost in sprejemljivost. Tem merilom morajo zadostiti tako izdelki, namenjeni odraslim, še toliko bolj pa izdelki, namenjeni otrokom.

Curaden je v sodelovanju z ortodontskim specialistom Herbertom Pickom, dr. dent. med., razvil medicinsko dudo Curaprox CPM, ki s svojo posebno obliko ščiti pred malokluzijo (križnim in odprtim ugrizom) in zagotavlja zdrav razvoj čeljusti. Njen širši in nižji sesalni del je oblikovan tako, da ne ustvarja pritiska na nebo v ustih in vpliva na širjenje zgornje čeljusti.

Medicinska duda Curaprox CMP je na voljo v dveh velikostih – od rojstva do 7. meseca otrokove starosti ter druga, od 8. meseca starosti naprej. Obe velikosti dude sta na voljo v dveh različicah pakiranja – enojno pakiranje s trakom za pripenjanje na oblačila ter dvojno pakiranje.

Komentarji