Medicinski lepilni trak, 6 kom - 50mm x 9m

Varna uporaba tudi na občutljivih delih telesa, pri otrocih in ljudeh z alergijami. Varna uporaba tudi na občutljivih delih telesa, pri otrocih in ljudeh z alergijami.
943282 6650

Ocene in mnenja

Opis

Medicinski lepilni trak (Nichipore) je novost, ki ima na hrbtni strani tanek propusten papir, ki je enakomerno premazan z aseptičnim lepilom. Njegova uporaba je tako varna tudi na občutljivih delih telesa, pri otrocih in ljudeh z alergijami. Zelo dobro se prilega povsod po telesu, tudi na dlakavih delih in na glavi. Njegova odstranitev je zelo enostavna. Je zelo odporen proti vlagi in pari ter ne odstopi, če ga zmočimo. Trak je bel in gladek, zato pri uporabi ne kaže neprijetnega videza.

DIMENZIJE

dimenzija (širina x dolžina)

12 mm x 9 m ali 6 m

25 mm x 9 m ali 6 m

50 mm x 9 mSKLADIŠČENJE IN ROK TRAJANJA
Tri leta ob ustreznem skladiščenju v suhem prostoru pri sobni temperaturi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gibanje za zdravo življenje

Krepitev nog in zadnjice
Pisarniška zadnjica

Vaša pisaina miza ni namenjena samo delu! V trenutkih med delom jo lahko uporabite za krepitev vaše zadnjice. Postavite se en korak stran od mize in se primite za rob. Pokrčite eno nogo nazaj in jo dvignite navzgor. Spustite jo spet pokrčeno. Pazite na to, da ostane vaš hrbet vzravnan. Naredite nekaj ponovitev in opazili boste, da boste po več tednih lahko naredili vedno več ponovitev. Za to lahko uporabite tudi mizo v pisarniški kuhinji. Mogoče boste s svojim zgledom spodbudili še svoje sodelavce.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja