Medisana LC 870 elektronski odstranjevalec uši in gnid

Medisana LC 870 elektronski odstranjevalec uši in gnid je inovativen električni pripomoček, ki je primeren tko za odrasle kot tud za otroke od dopoklnjenega 3 leta starosti. Medisana LC 870 elektronski odstranjevalec uši in gnid je inovativen električni pripomoček, ki je primeren tko za odrasle kot tud za otroke od dopoklnjenega 3 leta starosti.
539422 16521

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Barbara **** 25. 11. 2018 04:06
Izdelek je super in dobro deluje. Tele trdovratne bolhe je dobro zapeklo, potrebno je le redno česat... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Medisana LC 870 elektronski odstranjevalec uši in gnid je inovativen električni pripomoček, ki je primeren tko za odrasle kot tud za otroke od dopoklnjenega 3 leta starosti.

V kolikor je potreba je možno glavnik uporabljati tudi na hišnih ljubljencih - v ta namen imejte eden glavnik samo za te namene, saj tako poskrbite tudi za higieno. Glavnika naj ne uporabljajo kombinirano tako živali kot ljudje.

Izdelek deluje na način, da se med elektrodami ustvari električni naboj, ki se ob stiku z ušjo sprosti ter uš ali gnido tudi ubije, pokonča. Ta naboj je tako majhen, da ga človeško telo skoraj da ne zazna, za tako malega pajkovca, kot je uš pa je usoden. Prav to je tudi razlog, da je uporaba te naprave povsem varna in primerna za človeško uporabo.

Medisana LC 870 je naprava, ki je ne uprabljajte na mokrih laseh - uporabljajte jo le na popolnoma suhih laseh. Pred uporabo naprave vse vozle odstranite, odrežite. Sprostite tudi čope in kite, ki onemogočajo delo z aparatom.

Način uporabe Medisana LC 870 aparata

Ko aparat vklopite se sliši visok brneč glas, ki nakazuje, da aparat za odstranjevanje uši in gnid deluje pravilno. Glavnik uporabite pod kotom 45 do 90 stopinj ter ga vodite skozi področje las, ki je infestirano. Ko se uš oprime zobcev, se zvok za kratek čas prekine in tako veste, da ste ulovili in terminirali uš ali njeno gnido.

Lahko se zgodi tudi, da se brnenje popolnoma ustavi, kar pomeni, da se je uš oprijela elektrodnih zobcev - zato jih je potrebno očistiti in naprava zopet deluje normalno.

Da lahko normalno očistite napravo Medisana LC 870 je v ročaju shranjena tudi čistilna ščetka, ki pripomore k lažjemu čiščenju elektrodnega sistema aparata. Po čiščenju zopet normalno uporabljajte aparat in odstranjujte gnite ter uši in druge žive infestacije, ki ne sodijo na področje las.

Normalna doba uporabe znaša 1-2 tedna, nakar vse infestacije ponavadi izginejo. Da bi se še nadalje zaščitili pred ušmi in jihovim razvojem iz gnid je najbolje, da preventivno še nekaj časa uporabljate aparat s frekvenco 1 krat tedensko.

Napajanje aparata - 2 navadni AA bateriji

Teža aparata - 75 g

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medisana Medisana
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov