MEGAnet Omega 3 ribje olje, 30 kapsul

MEGAnet Omega 3 ribje olje je prehransko dopolnilo, ki je obogateno predvsem z omega-3 maščobnimi kislinami, izdelane po postopku Omegavie in Quality silver, prednost prehranskega dodatka pa je predvsem njegova visoka biološka uporabnost. MEGAnet Omega 3 ribje olje je prehransko dopolnilo, ki je obogateno predvsem z omega-3 maščobnimi kislinami, izdelane po postopku Omegavie in Quality silver, prednost prehranskega dodatka pa je predvsem njegova visoka biološka uporabnost.
928801 16402

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

MEGAnet Omega 3 ribje olje je prehransko dopolnilo, ki je obogateno predvsem z omega-3 maščobnimi kislinami, izdelane po postopku Omegavie in Quality silver, prednost prehranskega dodatka pa je predvsem njegova visoka biološka uporabnost.

Gre za prehransko dopolnilo nove generacije, na voljo z visoko biološko uporabnostjo, razpoložljivostjo in posledično z izbrano kombinacijo zgolj vrhunskih sestavin izdelka. Sestavine so koncentrirane, vsaka izmed sestavin v prehranskem dopolnilu pa ima svoj poseben namen.

Prednost omega prehranskega dopolnila je tudi njihov način pridobivanja in zaščite - predstavljamo vam tehnološko izboljšavo, zaščiteno pod imenom Omegavie Qualitysilver.

Sestavine in njihov namen v prehranskem dodatku

Prehransko dopolnilo je obogateno z omega maščobami, ki izhajajo iz ultra pečiščenega ribjega olja izjemne kakovosti, ki je izredno skoncentrirano.

Učinek rožmarina, ki je olju dodan je predvsem namensko za izboljšanje presnavljanja in prebave maščob ob enem pa ima tudi pomemben učinek na delovanje in funkcijo jeter. (On hold Botanicals)

Le zdrava jetra lahko opravljajo vse pomembne naloge skladiščenja hranil odstranjevanja odpadnih snovi itd.

Odmerjanje prehranskega dodatka MEGAnet Omega 3 ribje olje

Odmerite po 2 kapsuli prehranskega dopolnila tekom celotnega dne. Izdelka ne predozirajte, saj moč delovanja dopolnila ne bo večja. Kapsule ni potrebno pregnrizniti oziroma to storite zgolj po potrebi.

Količinska sestava prehranskega dopolnila na 1 tableto

Povprečna vsebnost 1 tablete vsebnost/mg PDV/RDA*
Omegavie Qualitysilver ribje olje 1000 /
– od tega Omega 3 630 /
  - EPK kislina 450 /
  - DHK kislina 180 /
Rožmarin 4 /

Opozorila:

- izdelek ne vsebuje glutena, zato je primeren tudi za ljudi obolele za celiakijo

- izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Pojdite v telovadnico

 Gibanje, gibanje, gibanje. Telesno gibanje spravi v gibanje še druge stvari, vključno z vašim črevesjem.

Toda čim več posedate po kavču ali hodite le od vrat avtomobila do vrat spalnice, tem manj verjetno boste odšli na stranišče.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Deltha Pharma Deltha Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov