MelatoninaMed Fast melatonin, 150 tablet

MelatoninaMed Fast melatonin je inovativno prehransko dopolnilo v obliki tablet. Prehransko dopolnilo vsebuje maletonin - to je hormon, ki mu drugače pravimo tudi hormon spanja. MelatoninaMed Fast melatonin je inovativno prehransko dopolnilo v obliki tablet. Prehransko dopolnilo vsebuje maletonin - to je hormon, ki mu drugače pravimo tudi hormon spanja.
928364 4731

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 3
Ocena izdelka:
Tomaž **** 7. 01. 2020 06:30
Pozdravljeni!
Tako kot je napisala Slavica, z ženo vzameva vsak eno tabletko pol ure preden misliva... Preberi več
Tomaž **** 7. 01. 2020 06:30
Pozdravljeni!
Tako kot je napisala Slavica, z ženo vzameva vsak eno tabletko pol ure preden misliva... Preberi več
Slavica **** 23. 04. 2019 21:58
Pozdravlkjeni te tablete nam je zapisal veterinar za naso psičko ker ima sum na kuischingov sindrom,... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

MelatoninaMed Fast melatonin je inovativno prehransko dopolnilo v obliki tablet. Prehransko dopolnilo vsebuje maletonin - to je hormon, ki mu drugače pravimo tudi hormon spanja.

Melatonin je hormon v organizmu, ki je izredno pomemben del hormonalnega sistema. Melatonin nastaja tudi v človeški žlezi možganov, pod imenom češarika. Glaven pomen te izredno pomembne molekule, ki se proizvaja tudi v človeškem organizmuje skrajšanje časa do pričetka trdnega spanca.

Še posebej pri odraslih je težava predvsem težavno uspavanje in prehod v fazo spanja - temu lahko pogosto botruje prav pomanjkanje izredno pomembnega hormona melatonin.

Vsaka tableta MelatoninaMed Fast vsebuje 0,4 mg melatonina.

Sestava prehranskega dopolnila

1 tableta vsebuje

0,4 mg melatonina v čisti obliki

Prisotne pa so tudi ostale pomožne sestavine: celuloza, kot sredstvo za povečanje prostornine, silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kisline, ki so učinkovita sredstva, ki preprečujejo sprijemanje sestavin prehranskega dodatka.

Kako uporabljati MelatoninaMed Fast?

0,4 mg melatonina je vsebnost melatonina v eni tableti. To predstavlja tudi dnevni odmerek prehranskega dopolnila. Vzemite 1 tableto pred spanjem

Opozorila

Ne presegati dnevno priporočenih količin. Uživati le neposredno pred spanjem. Izdelek je namenjen le zdravim odraslim ljudem. Ne smejo ga jemati otroci in mladostniki, mlajši od 18 let ter nosečnice in doječe matere. Če po jemanju tega izdelka občutite zaspanost ali omotičnost, ne vozite ali upravljajte s stroji. Vožnja in upravljanje s stroji se odsvetujeta prej kot v petih urah po jemanju melatonina. Prekoračitev ima lahko stranske učinke. Ob sočasni uporabi z zdravili se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Prehransko dopolnilo ni nadomestek zdravi in uravnoteženi prehrani. Hraniti izven dosega otrok mlajših od treh let. Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Novalac prehrana zdravega dojenčka

Že v času nosečnosti in ob rojstvu je največja želja vsake mame nuditi otroku vse potrebno za zdravo rast in razvoj. V prvih mesecih je to najbolj povezano s prehrano dojenčka – materinim mlekom, kot najboljšo...

Preberi več...

Nedonošenček s kolikami

Vprašanje:Spoštovani! Sem mama nedonošenčka, starega skoraj 5 mesecev, korigirano 3. Še vedno ga mučijo hude kolike - napenjanje, bolečine, jok, občasno zeleno blato, bruhanje med obrokom. Ne želimo pustiti...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Poporodna doba

Telesne spremembe
Menstruacija: Ženske, ki ne dojijo, dobijo menstruacijo najpozneje šest tednov po porodu. Tiste, ki pa dojijo dolgo časa, se jim menstruacija pojavi šele po pol leta od poroda. Lažje krvavitve, ki se pojavijo v prvih tednih po porodu, niso povezane z menstruacijskim ciklom.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov