Melop G balzamična mast, 60 g

<p>MelOP &ndash; G je emulgiran ekstrakt negovalnih zeli&scaron;č, ki so nabrane v ekolo&scaron;ko neoporečnem okolju v trenutku, ko je vsebnost učinkovin najvi&scaron;ja.</p>

MelOP – G je emulgiran ekstrakt negovalnih zelišč, ki so nabrane v ekološko neoporečnem okolju v trenutku, ko je vsebnost učinkovin najvišja.

510009 27904

Ocene in mnenja

Opis

Melop G je emulgirana mast pripravljena iz najrazličnejših ekstraktov zelišč, ki jih gojijo v varovanem in nadzorovanem okolju.

Melop G je pripravljen tako, da je ekstrakt vmešan v olivno olje - le-temu pa je dodan tudi čebelji vosek.

Izdelk vsebuje tudi balzamično mast - ki je zaželjena predvsem za regeneracijo tako na področju obraza kot tudi telesa.

Izdelek Melop G je namenjen celo regeneraciji dermalnih zapletov, ki sežejo tudi v globlje plasti kože. Izdelek namensko deluje preventivno in regenerira kožo.

Sestavine izdelka Melop

čebelji vosek - zaščita kožne povrhnjice
olivno olje - vsebuje trigliceride in maščobne kisline, ki kožo zaščitijo, obvarujejo pred prekomernim izhlapevanjem ter jo obnovijo
žajbljev ekstrakt - aroma
navadna sivka, navadni brin - pomirjanje
šentjanževka - deluje regenerativno

in patentirana skrita mešanica učinkovitih rastlin

Uporaba izdelka Melop G

Pred nanosom kreme naj si oseba predhodno umije roke in si jih razkuži.

Dermalni problem temeljito očistite z razredčenim alkoholom (pomagajte si s pomočjo gaze). Težavno področje lahko izpirate tudi s fiziološko raztopino. V kolikor so na koži mehurji, le-te predrite s sterilno iglo, tekočino, ki se nahaja v njih pa nežno iztisnite.

Ko ste področje na katerega želite nanesti Melop G temeljito očistili preko nanesite Melop balzamično mast ter jo namažite s pomočjo lopatice/noža v debelini cca. 0,5 mm.

Gazo pustite na koži nekaj časa, da se mast dobro vpije v kožno povrhnjico. Celotno opisan postopek ponavljajte vsak dan na 24 ur.

Celoten postopek ponovite vsakih 24 ur z novo sterilno gazo.

Ko se prične dermalni zaplet regenerirati se postopek nanosov Melop G masti spremeni - gazo impregnirano z mastjo položite na regenerirano tkivo in pustite, da tam deluje daljši čas. Kožo negujte tako dolgo, dokler ne izgine površinska rdečica. Nego z balzamom MelOP –E nadaljujte dokler se koža ne normalizira.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Šaljić Melemi Šaljić Melemi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede