M.E.V. Feller CoQ10 100 mg, 30 ali 60 kapsul

M.E.V. Feller CoQ10 100 mg je inovativno prehransko dopolnilo s koencimom Q10. Nadomeščanje Q10 z leti je vse pomembnejše, saj se produkcija tega koencima konstantno zmanjšuje.
1897 1897

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 14. 12. 2014 01:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

M.E.V. Feller CoQ10 100 mg je inovativno prehransko dopolnilo s koencimom Q10. Nadomeščanje Q10 z leti je vse pomembnejše, saj se produkcija tega koencima konstantno zmanjšuje.

Sestavine prehranskega dodatka

sredstvo za povečanje prostornine: maltodekstrin; koencim Q10 (ubikinon); kapsula: hidroksipropilmetil celuloza; sredstva proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid

Sestavine v priporočenem dnevnem odmerku (1 kapsula)

koencim Q10 (ubikinon) 100 mg

OPOZORILO: nosečnice, doječe matere in osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo posebna zdravstvena stanja, se morajo pred uporabo tega izdelka posvetovati z zdravnikom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Otroci velikokrat uživajo v igri, če kdaj pripomnite kaj absurdnega, na primer: "Je morda kje na stropu? (poglejte na strop)" "Se je skril pod preprogo? (poglejte pod preprogo)" "Pa menda ni v cvetličnem lončku? (poglejte v cvetlični lonček)" Igro končajte z glasnim, radostnim pozdravom: "O, tukaj si!" Takšna igra običajno povzroči vzklike veselja in otroci se je ne naveličajo. Če ima otrok manj kot pet let, ga opozorite, ko sta do konca samo še dve igri, kajti nenaden konec tako zabavne dejavnosti lahko doživi kot nenadno izgubo, ob tem pa se aktivira središča za bolečino v njegovih možganih. Ljudje smo gensko programirani tako, da se odzovemo z bolečino, če pričakujemo nagrado, pa je ne dobimo.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: m.e.v. Feller m.e.v. Feller
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov